jening Dobrý den, dostal jsem od příbuzného zakázku na rozšíření jeho fotolaboratoře. Než to všechno prodám na eBayi, raději se zeptám tady, jestli by o to někdo neměl zájem. Součástí vybavení jsou následující přístroje: - Repro stojan Kaiser RT 1 s repro osvětlením RB 5000 a transformátorem - zvětšovací přístroj Kaiser Color VCP 3502 System-V 4402 - sada pro kopírování diapozitivů Kaiser - osvětlení temné komory Kaiser - držák filtrů pro zvětšovací přístroje Kaiser 4495 - reprodukční deska Kaiser - analyzátor barev Durst DES 100 CA - Greymaster PA320 Kunze - Jobo Lift CPE2 - Jobo Vario Print 6840 - Jobo Variocopy - Jobo Varioformat s testovací tiskárnou - Kindermann RC-sušička 30 - Osram DUKA 50 temnicové osvětlení - Paterson 35 mm Proof Printer - Paterson Micro Fokusfinder - Rowi odkapávací zařízení - Gossen Sixtolab expoziční časovač - Tetenal kalkulátor filtrů - Therma Phot ACP200 - Wallner TAT2032 časovač expozice a mnoho dalšího! Rád vám pošlu více fotek e-mailem. Pokud máte zájem, prosím kontaktujte mě. Nejraději bych prodal celou sadu najednou. Je však možné i prodej jednotlivých kusů. S pozdravem jening
linhof Ahoj! Kolik by měl stát model CPE2 včetně zvedáku? Je v naprostém pořádku? Otáčí se v 1. stupni s naplněnou lahví normálně, nebo už se trochu zasekává? Díky h.m.hoedl@aon.at
jening Dobrý den, jelikož nemám představu o ceně, prosím Vás o návrh. Co se týče technické stránky, mohu pouze uvést, že celé vybavení nebylo používáno příliš často. Funkčnost jednotlivých přístrojů nedokážu posoudit, protože ani nevím, jak se ovládají. Pokud by však něco bylo vadné, samozřejmě Vám vrátím peníze. S pozdravem I. Jenz
cfb_de náklady? pořádek? tvrdý? Nekonzistentní. Buď se klávesa Shift bojkotuje úplně, nebo vůbec. S pozdravem, Franz
cfb_de - Sušička Kindermann RC 30O tom bychom si mohli popovídat. Pošli mi prosím přibližnou cenu, na které bys byl ochoten se dohodnout, do soukromé zprávy, pak uvidíme, jak dál. S pozdravem, Franz
haeberlein Therma Phot ACP200 mohu doporučit, pokud nechcete vyvolávat v miskách. Já sám mám větší model 302 Vario a jsem s ním velmi spokojený. Stačí po expozici vložit papír, zapnout světlo a po chvíli vyjde na konci již vyvolaný. Pak už jen opláchnout a vysušit. Kdybych měl místo, pořídil bych si Therma Phot ACP200 jako záložní přístroj. S pozdravem Rene