jening Witam, dostałem zlecenie od krewnego, aby powiększyć jego laboratorium fotograficzne. Zanim sprzedam wszystko na eBayu, wolę najpierw zapytać tutaj, czy ktoś byłby tym zainteresowany. Sprzęt obejmuje następujące urządzenia: - Statyw reprograficzny Kaiser RT 1 z oświetleniem reprograficznym RB 5000 i transformatorem - Powiększalnik kolorowy Kaiser VCP 3502 System-V 4402 - Zestaw do kopiowania diapozytów Kaiser - Lampa do ciemni Kaiser - Uchwyt na filtry do powiększalników Kaiser 4495 - Płyta reprograficzna Kaiser - Analizator kolorów Durst DES 100 CA - Greymaster PA320 Kunze - Jobo Lift CPE2 - Jobo Vario Print 6840 - Jobo Variocopy - Jobo Varioformat z drukarką testową - Suszarka Kindermann RC 30 - Lampa ciemniowa Osram DUKA 50 - Drukarka proofowa Paterson 35 mm - Mikro-celownik Paterson - Urządzenie do wyciskania Rowi - Timer naświetlania Gossen Sixtolab - Kalkulator filtrów Tetenal - Therma Phot ACP200 - Timer naświetlania Wallner TAT2032 i wiele więcej! Chętnie prześlę więcej zdjęć e-mailem. Osoby zainteresowane proszę o kontakt. Najchętniej sprzedam cały zestaw naraz. Możliwa jest jednak również sprzedaż pojedynczych elementów. Pozdrawiam jening
linhof Cześć! Ile ma kosztować CPE2 wraz z podnośnikiem? Czy jest w pełni sprawny? Czy na pierwszym stopniu, przy napełnionej butli, obraca się normalnie, czy już trochę się zacina? Dzięki h.m.hoedl@aon.at
jening Witam, Ponieważ nie mam wyobrażenia co do ceny, proszę o Państwa propozycję. Jeśli chodzi o kwestie techniczne, mogę jedynie powiedzieć, że cały sprzęt nie był używany zbyt często. Nie jestem w stanie ocenić sprawności poszczególnych urządzeń, ponieważ nie wiem nawet, jak się je obsługuje. Oczywiście, jeśli coś okaże się uszkodzone, otrzymają Państwo zwrot pieniędzy. Z pozdrowieniami I. Jenz
cfb_de koszt? porządek? trudne? Niespójne. Albo całkowicie bojkotuje się klawisz Shift, albo wcale. Pozdrawiam, Franz
cfb_de - Suszarka Kindermann RC 30Możemy o tym porozmawiać. Proszę o przesłanie mi orientacyjnej ceny w wiadomości prywatnej, a wtedy zobaczymy, co dalej. Pozdrawiam, Franz
haeberlein Mogę polecić aparat Therma Phot ACP200, jeśli nie chcesz wywoływać zdjęć w miseczkach. Sam mam większy model 302 Vario i jestem z niego bardzo zadowolony. Wystarczy włożyć papier po naświetlaniu, włączyć światło, a po chwili zdjęcie wychodzi już wywołane. Pozostaje tylko opłukać je wodą i wysuszyć. Gdybym miał miejsce, kupiłbym Therma Phot ACP200 jako urządzenie zapasowe. Pozdrawiam, Rene