Spousta užitečných informací
Mirko,
moc děkuji za tyto podrobné informace :)
Je to opravdu „šílené“, na co všechno je třeba dávat pozor při tématu „filmová produkce“, celý proces zní každopádně vzrušující.
O citlivosti na světlo jsem věděl, respektive jsem si to u těch kontejnerů už domyslel a také jsem to četl, v katalogu je to dokonce uvedeno v popisu produktu, pokud si dobře vzpomínám. Pokud si ještě vzpomínám, film jsem vložil v létě „uvnitř“. Když jsem pak o pár týdnů později vyvolával tento film, který byl vystaven světlu, moje „panika“ dosáhla takové míry, že jsem si okamžitě koupil světlotěsnou krytku pro svůj filmový zásobník, protože mi bylo jasné: „Ok, už je to přes 20 let, muselo to jednou přijít“. Na nápad, že bych nejdřív nafotil jiný film, jsem přišel až mnohem později (ale ten film jsem nafotil ještě se starou expozicí, tak moudrý jsem nakonec byl).
Na druhou stranu jsem teď konečně vyměnil i tu expozici, to nikdy neuškodí ;)
Dnes konečně vyvolám ten ADOX, už teď jsem zvědavý, co uvidím na negativu, vypadá to slibně.
Ještě jednou díky za informace, Mirko, a omluv tu pozdní odpověď, mám teď hodně práce.
Ještě hezkou neděli
Dieter
p.s.: Jak u vás mohu nastavit inkaso, resp. platit kreditní kartou (jako alternativu)? Ty převody mi vždycky trvají příliš dlouho, někdy to trvá až týden, než vám přijde platba, a pak mi to pochopitelně teprve pošlete