TeeGee [size="4"]Prodávám objektiv Canon EF 50 mm f/1,8 II v perfektním stavu včetně originální sluneční clony ES 62. Objektiv jsem koupil nový v roce 2003, ale používal jsem ho jen velmi málo, takže ho lze s čistým svědomím označit za jako nový. Je ve výborném stavu a funguje bezchybně. Prodávám ho jen proto, že bych chtěl přejít na verzi 1,4. Přátelská cena pro členy fóra: 90 € (plus poštovné podle přání) PRODÁNO! [/size]
bernhardmangelsgmxde aniž bych chtěl zpochybňovat tvé přátelské úmysly... ale před necelými třemi lety jsem se přistěhoval do oblasti o rozloze asi 90
TeeGee aniž bych chtěl zpochybňovat tvé přátelské úmysly... ale před necelými třemi lety jsem se přistěhoval do oblasti o rozloze asi 90
bernhardmangelsgmxde aniž bych chtěl zpochybňovat tvé přátelské úmysly... ale před necelými třemi lety jsem se přistěhoval do oblasti s přibližně 90
TeeGee Za prvé, nezaregistroval jsem se tady proto, abych něco prodával. To, že to byl můj první příspěvek, je náhoda. Za druhé, bohužel jsem tady nenašel žádné tržiště, ale našel jsem jiné prodejní vlákna ve stejném fóru. Za třetí, nechtěl jsi přece diskutovat o ceně, ale nakonec to děláš, což ve mně vyvolává dojem, že jsi ji chtěl jen stlačit dolů. To je totiž obvyklý trik. Pokud tě ten předmět nezajímá, tak se do toho nepleť. Tady si každý může udělat vlastní názor. Za čtvrté, objektiv se určitě brzy objeví na eBayi, pokud se v různých fórech nenajde žádný zájemce, s čímž nemám vůbec žádný problém.
bernhardmangelsgmxde Takže náhoda... to se samozřejmě může stát, můj první dojem ale byl následující: Čerstvě zaregistrovaný na fóru (5 dní), první příspěvek hned prodejní inzerát; pak „přátelská cena“, která mi nepřipadala zrovna přátelská, právě naopak. (hlavně proto, že jsem ten samý objektiv koupil nový za méně, no dobře, přehlédl jsem slevu). Jelikož jsem něco takového (tedy zaregistrovat se na fóru, aby se prodávaly nějaké věci za relativně vysokou cenu, a pak v tom ještě vidět projev přátelství) už několikrát pozoroval... a nepovažuji to za zvlášť „dobrý styl“, ozval jsem se zde. Možná to bylo trochu ukvapené. Pokud jsem ti tím ublížil, omlouvám se. Ale že bych chtěl stlačit cenu... co bych si počal s druhým kelímkem od jogurtu?
bernhardmangelsgmxde kelímek na jogurtje více či méně běžná „přezdívka“ pro objektiv EF 1,8 50 mm, která naráží na jeho lehkou konstrukci.