Vážení zákazníci,
máme nyní nový katalog.
Jsem si jistý, že mnozí z vás budou za starým katalogem s jeho designem truchlit – já také.
Dnes se však věci dělají jinak. Zvýšenou efektivitu, která z toho plyne, od nás koneckonců každý den vyžadujete i vy v podobě výhodných cen.
Nový katalog lze publikovat přímo z naší databáze. Velmi jsem se snažil, aby byl i přesto po grafické stránce co nejnáročnější. Obsahuje nyní téměř celý náš sortiment, a tedy o téměř 35 % více položek než ten starý.
Ceny se automaticky synchronizují a jsou – v den tisku – stoprocentně shodné s internetovým obchodem a systémem pro prodejnu i zasílání.
Nový katalog lze navíc publikovat v libovolném počtu jazyků – pouhým stisknutím tlačítka – (za předpokladu, že máme k dispozici překlady).
Jelikož náš programátor internetového obchodu z nějakého důvodu již není k dispozici, bude ještě chvíli trvat, než bude internetový obchod fungovat v několika jazycích.
Katalog bude sloužit jako prozatímní řešení.
Nový katalog má velmi přehlednou strukturu a používá stejné kategorie jako internetový obchod.
Můžete tedy bez větších potíží přecházet mezi katalogem a internetovým obchodem.
Velmi doufám, že vás mnoho usnadnění a vylepšení utěší za ztrátu designu ve srovnání se starým katalogem.
S pozdravem,
Mirko
Zde je odkaz na „nový“ katalog:
Katalog Fotoimpex