Witajcie, drodzy klienci,
mamy teraz nowy katalog.
Jestem pewien, że wielu z was będzie tęsknić za starym, starannie zaprojektowanym katalogiem – ja też za nim tęsknię.
Ale dziś po prostu robi się to inaczej. W końcu to właśnie wy codziennie wymagacie od nas większej wydajności, która przekłada się na korzystne ceny.
Nowy katalog można opublikować bezpośrednio z naszej bazy danych. Dołożyłem wszelkich starań, aby mimo to zachować jak najwyższy poziom estetyczny. Zawiera on teraz prawie cały nasz asortyment, a tym samym o prawie 35% więcej artykułów niż poprzedni.
Ceny są automatycznie synchronizowane i – w dniu druku – w 100% pokrywają się z cenami w sklepie internetowym oraz systemie sklepowym i wysyłkowym.
Nowy katalog można ponadto opublikować w dowolnej liczbie języków – jednym kliknięciem – (pod warunkiem, że dysponujemy tłumaczeniami).
Ponieważ nasz programista sklepu internetowego z jakiegoś powodu nie jest już z nami, minie jeszcze trochę czasu, zanim sklep internetowy będzie dostępny w wielu językach.
Katalog posłuży w tym przypadku jako rozwiązanie tymczasowe.
Nowy katalog ma bardzo przejrzystą strukturę i wykorzystuje te same kategorie, co sklep internetowy.
Dzięki temu możecie bez większych trudności przechodzić między katalogiem a sklepem internetowym.
Mam wielką nadzieję, że liczne ułatwienia i ulepszenia zrekompensują Wam utratę dotychczasowego wyglądu w porównaniu ze starym katalogiem.
Pozdrawiam serdecznie,
Mirko
Oto link do „nowego”:
Katalog Fotoimpex