uworischki
...to nějak není zábava.
Je to nepřehledné, na první pohled už není vidět, kdy byl příspěvek napsán, a na mém 22palcovém monitoru to vypadá skoro maličké.
Barvy mi zjevně nevadí, ale dřív se mi to líbilo víc a bylo to přehlednější.
S pozdravem Uwe
MirkoBoeddecker
Uwe,
stačí přepnout dole vlevo na „Výchozí“.
Barvy jsou sice ošklivé, ale přehlednost je mnohem lepší.
Stále hledám vhodnější šaty, kterých je teď spousta.
Možná brzy najdu něco lepšího.
S pozdravem,
Mirko
Gast
Mně funguje jen výchozí nastavení, a to je prostě naprosto nepřehledné!
Zatím je to bohužel spíš krok zpět než vpřed!
cfb_de
... se mi nelíbí. Je nepřehledná, písmo je příliš malé a chybí smysluplné zobrazení například data zveřejnění.
Celkově to rozhodně není důvod, proč sem chodit častěji.
S pozdravem,
Franz
StefanCaspari
Mě to taky moc nebere!
Dřív se mi líbilo, že jsem si mohl prohlédnout předchozí témata.
Teď mi to přijde příliš omezené a byl bych rád, kdyby v náhledu nebylo číslo příspěvku (koho to vlastně zajímá?), ale datum.
S pozdravem Stefan
MirkoBoeddecker
Hmm, přepnout se dá dole, jakmile se přihlásíš.
Nastavil jsem ten barevnější vzhled jako výchozí, abychom všichni mluvili o tom samém.
Ten starý už není kompatibilní.
S pozdravem,
Mirko
HenningH
Hmm, dole se dá přepnout, jakmile se přihlásíš.
Nastavil jsem teď ten barevnější vzhled jako výchozí, abychom všichni mluvili o tom samém.
Ten starý už není kompatibilní.
Ahoj,
dole můžu vybrat jen „STANDARD“, nic víc (jsem přihlášený – ale jen jako běžný uživatel)...
Ale takhle to už vypadá mnohem lépe! :)
S pozdravem
Henning
PS: Dá se někde nastavit 24hodinový formát času – nebo alespoň zobrazit a.m. nebo p.m.?
uworischki
Je to rozdíl jako den a noc, teď je to mnohem lepší... díky.
sputnik
Ahoj Mirko,
i já považuji nový vzhled fóra za dost odpudivý. Možná je to trochu naivní návrh, ale zkus se zeptat Petera Löfflera z Phototecu, kde nechal své fórum vytvořit. To mi totiž připadá zdaleka nejpřehlednější a nejlépe uspořádané fórum, jaké znám. Žádné zbytečné ozdoby – prostě jen funkční. Něco takového by se přece i dnes mělo dát udělat.
Pozdravy do Alte Schönhauser!
S.
Edit: Ach bože – omylem jsem napsal Mirko s „c“.
CPD
Ahoj,
asi je to otázka vkusu, ale mě se fórum v novém kabátě vůbec nelíbí a – omlouvám se! – rozvržení fóra Phototec mi připadá příšerné. Jediná dobrá věc na něm je příkladná vyhledávací funkce – nejlepší, jakou znám.
Měj se!
TR
Z vlastní zkušenosti vím, že to, co se webmasterovi zdá skvělé a čemu věnuje celé noci, aby to vylepšil, nakonec pro většinu uživatelů nepředstavuje téměř žádné zlepšení. Mimochodem, uživatelské rozhraní fóra Phototec mi také připadá příšerné – proto se tam ani moc nekoukám; software phpbb2 (který používá Aphog) je podle mě nejlepší. (S tímto fórovým softwarem jsem také „vyrostl“.) Jediné, co mi zde nyní chybí, je tlačítko „nové příspěvky od tvé poslední návštěvy“. Alespoň jsem ho zatím nenašel. Jinak je to pro mě v pořádku.
robat
Hm, ten nový vzhled fóra mě velmi pozitivně zaujal. Líbí se mi. :)