uworischki
...to jakoś nie sprawia mi przyjemności.
Strona jest nieprzejrzysta, nie widać od razu, kiedy dany wpis został opublikowany, a na moim 22-calowym ekranie wszystko wygląda na malutkie.
Kolory nie mają dla mnie większego znaczenia, ale wcześniej strona wydawała mi się lepsza i bardziej przejrzysta.
Pozdrawiam, Uwe
MirkoBoeddecker
Uwe,
po prostu przełącz w lewym dolnym rogu na „Domyślny”.
Co prawda kolorystycznie nie wygląda to zbyt ładnie, ale jest znacznie bardziej przejrzyste.
Wciąż szukam bardziej pasujących szat, których obecnie jest mnóstwo.
Może wkrótce znajdę coś lepszego.
Pozdrawiam,
Mirko
Gast
U mnie działa tylko ustawienie domyślne, a to jest po prostu kompletnie nieprzejrzyste!
Jak dotąd to raczej krok wstecz niż postęp!
cfb_de
... nie podoba mi się. Jest nieprzejrzysta, zbyt mała, brakuje sensownego wyświetlania np. daty publikacji.
Podsumowując, na pewno nie jest to powód, by zaglądać tu częściej.
Pozdrawiam,
Franz
StefanCaspari
Ja też nie jestem zachwycony!
Wcześniej bardzo podobało mi się przeglądanie poprzednich tematów.
Teraz uważam, że jest to zbyt ograniczone i byłoby dobrze, gdyby w podglądzie nie pojawiał się numer wpisu (czy to naprawdę kogoś interesuje?), tylko data.
Pozdrawiam, Stefan
MirkoBoeddecker
Hmm, można to zmienić na dole, jak tylko się zalogujesz.
Ustawiłem teraz tę bardziej kolorową skórkę jako domyślną, żebyśmy wszyscy mówili o tym samym.
Stara wersja nie jest już kompatybilna.
Pozdrawiam,
Mirko
HenningH
Hmm, można to zmienić na dole, jak tylko się zaloguje.
Ustawiłem teraz tę bardziej kolorową skórkę jako domyślną, żebyśmy wszyscy mówili o tym samym.
Stara nie jest już kompatybilna.
Cześć,
na dole mogę wybrać tylko „STANDARD”, nic więcej (jestem zalogowany – ale tylko jako zwykły użytkownik)...
Ale tak już wygląda to znacznie lepiej! :)
Pozdrawiam serdecznie
Henning
PS: Czy gdzieś można ustawić zegar na 24 godziny – albo przynajmniej wyświetlać oznaczenia a.m. lub p.m.?
uworischki
To różnica jak dzień i noc, teraz jest o wiele lepiej... dziękuję.
sputnik
Cześć Mirko,
Ja też uważam, że nowy wygląd forum jest dość odpychający. Być może moja propozycja jest dość naiwna, ale może zapytaj Petera Löfflera z Phototec, gdzie zlecił stworzenie swojego forum. Uważam bowiem, że jest to zdecydowanie najbardziej przejrzyste i najlepiej zorganizowane forum, jakie znam. Bez zbędnych dodatków – po prostu funkcjonalne. W dzisiejszych czasach na pewno da się coś takiego zrobić.
Pozdrowienia dla Alte Schönhauser!
S.
Edit: O Boże – przez pomyłkę napisałem „Mirko” przez „c”.
CPD
Cześć,
to pewnie kwestia gustu, ale moim zdaniem forum w nowej odsłonie wcale nie jest takie złe, a – przepraszam! – uważam, że układ forum Phototec jest okropny. Jedyną zaletą tego forum jest wzorowa funkcja wyszukiwania – najlepsza, jaką znam.
Ciao!
TR
Sam to znam: to, co jako webmaster uważamy za świetne i nad czym spędzamy całe noce, dopracowując szczegóły, w rzeczywistości nie wnosi prawie nic do doświadczenia większości użytkowników. Nawiasem mówiąc, uważam, że forum Phototec jest strasznie nieprzyjazne dla użytkownika – dlatego rzadko tam zaglądam; oprogramowanie phpbb2 (z którego korzysta Aphog) jest zdecydowanie najlepsze. (Ja też „dorastałem” z tym oprogramowaniem forum.) Jedyne, czego mi tu teraz brakuje, to przycisk „nowe posty od ostatniej wizyty”. Przynajmniej jeszcze go nie znalazłem. Poza tym dla mnie jest w porządku.
robat
Hm, nowy wygląd forum bardzo mi się spodobał. Uważam, że jest fajny. :)