andreas87
Dobry wieczór,
Wiem, że to nie jest forum sprzedażowe. Chciałbym jednak skorzystać z tej platformy,
aby zaoferować wam mój sprzęt do ciemni czarno-białej. Dlaczego to robię właśnie tutaj? Ponieważ mam nadzieję, że znajdę tu osoby zainteresowane,
które znają się na rzeczy. Na stronach kijiji.de i quoka.de niestety nie znalazłem chętnych, a serwis „die Bucht”
rozważam tylko jako ostateczność.
Sam miałem zamiar zajmować się wywoływaniem czarno-białych zdjęć, ale ponieważ studia z informatyki technicznej na Politechnice zajmują mi bardzo dużo czasu,
z ciężkim sercem rozstaję się z moim zgromadzonym sprzętem.
Mam do oddania:
1x Agfa Rodinax 35U – kaseta do wywoływania w świetle dziennym
2x Durst M305, niestety bez obiektywu i lampy
1x Meopta AXOMAT 5, kompletny z wyjątkiem uchwytu na negatyw, w oryginalnym opakowaniu wraz z 150-watową lampą powiększającą Osram
1x Durst FRC 400, suszarka, niestety bez rolki z boku, na kratkach brakuje pianki,
ale to nic dziwnego, bo z biegiem lat klej się rozpuścił.
1x prasa sucha Laik
1x zbiornik Jobo 35F Mod4
1x zbiornik Jobo 16/35 Trumpf Mod2
1x duży zbiornik nieznanego producenta
Wanny:
3x małe
2x średnie
2x duże
Wszystkie urządzenia są w dobrym stanie jak na swój wiek i działają bez zarzutu.
Jeśli ktoś jest zainteresowany którymś z tych urządzeń,
będę wdzięczny za wiadomość.
Na życzenie chętnie prześlę zdjęcia.
Mieszkam w Berlinie, ale mogę dostarczyć rzeczy w promieniu do 50 km
od Berlina.
Pozdrawiam, Andreas Kiauka
frau_ett
Cześć, jestem zainteresowana twoim pojemnikiem do wywoływania, bo mój kompletnie przecieka.
Jakie są twoje ogólne oczekiwania cenowe, również w przypadku pozostałych akcesoriów?
Pozdrawiam
Eva
andreas87
Cześć,
A więc co do cen.
Po prostu przedstawcie mi swoje oferty. Najlepiej byłoby, gdyby ktoś chciał kupić wszystko.
Pozdrawiam
Andreas