HansdeRu
Už více než tři týdny se marně snažím spojit se společností FOTOIMPEX. Na e-maily ze dne 26. listopadu, 5. a 12. prosince jsem nedostal žádnou odpověď a telefonní číslo (+493028599081) je neustále obsazené. Chtěl bych vědět, co se děje s mou reklamovanou zvětšovací kazetou (vrácenou 6. listopadu kvůli závadě). Pomoc!
MirkoBoeddecker
Vážený pane Hadeere,
je to přesně tak, jak to popisujete: Náš telefon nepřetržitě zvoní a volají nám zákazníci, kteří si všichni chtějí za každou cenu ještě před Vánocemi objednat něco, co si předtím nechtěli/neměli/nemohli objednat.
Vlastně jsme se na něco takového připravili, ale pak onemocnělo najednou 50 % zaměstnanců (široce se šířila chřipka).
K tomu se přidává týden, který jsme ztratili kvůli stěhování.
Ve skutečnosti jsme teď ve výpravě jen tři. To už prostě nezvládneme. Museli jsme stanovit priority. Naším cílem je: to, co má šanci být doručeno ještě před Vánocemi (protože vše je prioritní), by mělo být nejpozději dnes večer u DHL, vše ostatní vyřídíme až po Vánocích.
S odpověďmi na e-maily máme mezitím asi 4 dny zpoždění.
Jeden z vašich starších e-mailů se ke mně zřejmě dostal už v pátek. Pokud jste ten zákazník z Holandska s rámem na masku Kaiser (rám již byl posouzen), měli byste v pátek nejprve obdržet dobropis.
Nové rámečky jsou také objednány.
Ohledně dodatečné dodávky vás prosím, abyste nás po Vánocích znovu kontaktovali.
Je mi velmi líto, že jste museli čekat tak dlouho.
S pozdravem
Mirko Bödecker
HansdeRu
Chvíli to trvalo :) , ale nakonec se vše vyřešilo k mé plné spokojenosti.
Gast
Je to sice starší příspěvek, ale zdá se, že toto téma není „neaktuální“?
Je listopad 2012, do Vánoc je ještě nějaký čas, ale zdá se, že ve FOTOIMPEXu nikdo na e-maily neodpovídá; každopádně už na odpověď čekám dva týdny. Zkoušel jsem to přes kontaktní formulář i běžným e-mailem.
Je škoda, že se zdá, že zákaznický servis není potřeba. Nevýhoda chybějící „skutečné“ konkurence?
MirkoBoeddecker
Pokud na e-maily nedostanete odpověď, může to být také způsobeno technickým problémem – buď u nás, nebo u příjemce.
Proto v takovém případě doporučuji jako alternativu zvednout telefon.
Obvykle se nám podaří na e-mail odpovědět do 3 dnů. Od poloviny týdne i rychleji.
Důvodem, proč to nejde rychleji, není tak málo konkurence, jako spíše situace s maržemi, která nám neumožňuje přijmout více zaměstnanců.
Na druhou stranu právě tato situace s maržemi vede k tomu, že konkurence je malá nebo už vůbec žádná...