Toga
Witam, właśnie się tu zarejestrowałem. Powód: tęsknię za moją ciemnią, którą zlikwidowałem ponad 10 lat temu, i zamierzam wkrótce ponownie się tym zająć. Właśnie zbieram z piwnicy i strychu rzeczy, które jeszcze mi pozostały. Niektórych z nich już jednak nie potrzebuję i zamiast moich dwóch starych powiększalników Durst AC 650 i M605 oraz Meopty do formatu 6x9 z głowicą do kolorów, chętnie miałbym Durst M805 (stare marzenie...).
€
Czy można tu szukać, oferować i sprzedawać rzeczy? Jakoś przeoczyłem zasady forum, w których na pewno jest to zapisane.
€
Tom
€
€
Morte
Myślę, że już możesz, takie sytuacje zdarzały się już wielokrotnie. Jednak frekwencja na tym forum nie jest zbyt duża, jeśli chodzi o wymianę i sprzedaż. Moim zdaniem lepiej będzie, jeśli spróbujesz na eBayu. Jeśli chodzi o fachową wymianę poglądów, to trafiłeś w odpowiednie miejsce!
TR
Cześć, jeśli chcesz coś sprzedać, możesz najpierw zapytać na „forum Aphog”. Jest tam odpowiednia sekcja, a grono odbiorców jest większe. Musisz jednak podać konkretną cenę i wcześniej zarejestrować się, podając swoje prawdziwe imię i nazwisko.