petraheisler
Ahoj všichni :D
Jelikož jsem tu nová, ráda bych se krátce představila:
Jsem laborantka a právě se snažím přestěhovat ze Stuttgartu do Berlína <_<
Výběr laboratoří je v Berlíně sice obrovský, ale počet laborantů je stejný :angry:
Kdybyste mi mohli doporučit nějaké laboratoře, kde se dá pracovat, byla bych samozřejmě ráda ;)
Těším se na každou informaci :)
Moc děkuji
Petra
MirkoBoeddecker
Petro,
co přesně teď hledáš?
Pronajatou temnou komoru, komoru pro barevné fotografie, komoru pro černobílé fotografie, práci...?
S pozdravem,
Mirko
cfb_de
Pokud jde o práci, bylo by zajímavé vědět, jaký obor laborantky se dotyčná v minulosti vyučila. Pro laborantky ve fotolaboratoři by Schering nebyl vhodnou volbou, pro chemické laborantky nebo farmaceutické asistentky (PTA) pravděpodobně ano. Pokud by se podařilo dobře prodat znalosti z aplikované elektrochemie získané během výcviku fotolaborantky, přišlo by v úvahu dokonce i místo v Ludwigsfelde v závodě KTL. Mimo obor, ale dobře placené.
Pak by ještě bylo zajímavé vědět, zda má jít o práci na plný úvazek, z níž se dá výhradně žít, nebo zda stačí i něco na částečný úvazek.
Bez dostatečných informací zde nikdo nemůže dát rozumné rady. Zatím je to jako pokusit se o odpověď na Entengeschnatter.
Vždy mě udivuje naivita, s jakou se dnes hledají práce: „Ahoj, něco hledám, ale neříkám, co umím.“ Blbost. Tak to nikdy nefunguje.
Takže: Vytvoř si pořádný profil, pak ti můžeme pomoct. Dřív to prostě nejde. A s pořádným profilem se radši obrať na personální agenturu a ne sem.
S pozdravem,
Franz