goodfather
Vážený pane Boedekkere,
Máte pěkný sortiment i v internetovém obchodě.
Mám však problém s jedním zbožím, u kterého se po týdnu – samozřejmě až po přijetí platby – ukázalo, že není skladem. Předtím mi bylo několikrát potvrzeno, že dodací lhůta je 2–3 dny. Na webu to tak stále je.
Váš tým mi navrhl, abych si nechal vrátit peníze a zboží si později objednal znovu.
Zboží AL20AA – kruhová svorka má být objednáno později a mají být znovu zaplaceny poštovné ve výši 10 eur.
Chtěl jsem dodatečné doručení, jakmile bude zboží k dispozici, bez dalších poštovních poplatků – to je celosvětově běžný postup, zejména proto, že se provozovatel obchodu zmýlil – viz faktura 203061 ]
Pro vaši informaci, tento postup je neobvyklý
Možná to přece jen jde i jinak
S pozdravem
MirkoBoeddecker
Kruhová svorka bohužel není do odvolání k dispozici, a proto ji nelze dodatečně objednat.
Zásoby budou zítra aktualizovány, resp. produkt bude z obchodu odstraněn – omylem byly na skladové účty kruhových svorek zaúčtovány stativové svorky s čepy. Dnes jsme si toho všimli.
Je nám to velmi líto. Pokud v budoucnu nebudete s něčím spokojeni, můžete se vždy obrátit přímo na nás a obejít tak pracovníky expedice, a to zasláním e-mailu na adresu reklamation at FOTOIMPEX.de.
Tam vám pak budu moci pomoci rychleji.
S pozdravem,
Mirko Bödecker