RTK
Možná má mnoho z nás stejný problém s obaly na výtisky ADOFILE – jsou o něco příliš malé pro tradiční papíry o rozměrech v palcích.
Plánujete vyrábět obaly na výtisky ADOFILE o něco větší? V současné době je problém v tom, že papíry o rozměrech v palcích se do obalů nevejdou bez drobného oříznutí. Rozměry papírů v palcích jsou následující:
- 9,5" ~ 24,1 cm
- 12" ~ 30,5 cm
- 16" ~ 40,6 cm
Změřil jsem vnitřní rozměry kapes obalů ADOFILE takto:
- obal 24x30 (FP124) = 24,3 x 30,5 cm
- obal 30x40 (FP130) = 30,3 x 40,6 cm
Oba jsou pro výtisky trochu příliš těsné. Zejména u silných papírů s vláknitou podložkou je nutné výtisk oříznout, aby se do obalu vešel bez zmačkání. Přibližně +5 mm k oběma rozměrům by tento problém mělo vyřešit.
Je možné v budoucnu vyrobit novou sérii obalů s o něco většími rozměry (kdy?), nebo jste tento problém již vyřešili? Moje současné obaly jsem koupil před 2–3 lety.
Co větší velikosti obalů – máte v plánu vyrábět obaly také pro formáty papíru 40,6 x 50,8 cm a 50,8 x 60,9 cm? Já a pravděpodobně i mnoho dalších budeme tyto větší velikosti potřebovat.
S pozdravem,
RTK
MirkoBoeddecker
RTK,
děkujeme za Váš příspěvek.
Výměna formy je tak nákladná, že současné prodeje tuto investici bohužel neospravedlňují.
Většině lidí nevadí, když se jejich výtisky o pár milimetrů oříznou. Tím se navíc u většiny výtisků zvýší rovinnost.
Přidáme to však jako poznámku k popisu našeho produktu. Je to tedy od vás velmi dobrý tip.
Kompletní knihy (ve vertikálním formátu) prodáváme velmi úspěšně a v posledních letech se nám podařilo jejich velikost zvětšit.
S pozdravem,
Mirko
RTK
Mirko,
děkuji za odpověď.
Ano, obvykle se okraje tisku trochu oříznou, ale ne vždy. Je nepříjemné, že rozměry obalu a tisku k sobě prostě nesedí.
Co takhle větší obaly pro papíry o rozměrech 40,6 x 50,8 cm a 50,8 x 60,9 cm (+ 5 mm!); máte v plánu je začít vyrábět?
S pozdravem,
RTK