Lui
Ahoj,
hledám zvětšovací přístroj s halogenovou lampou (např. JOBO, Kaiser v6000, Dunco, Durst M605 nebo větší). S objektivem 80 mm a pokud možno s pracovní deskou pro formát 6x6 za rozumnou cenu.
Je tu snad někdo, kdo by měl takové zařízení na prodej?
S pozdravem
Lui
Wolf_XL
...ano, já – kompletní balíček bez starostí...
Dunco 66 II, s modulem Multigrade, hlavou pro míchání barev, univerzálním skleněným stolem 6x6, stolem pro malý formát bez skla, objektivem Rodagon 4/80, objektivem CE-Rokkor 2,8/50.
Cena 250.-
Lui
Ahoj Wolf_XL,
to zní opravdu dobře. Musím si to ale ještě rozmyslet, protože jsem vlastně nechtěl víc než 150
Wolf_XL
...bydlím nedaleko Bad Kreuznachu – pokud jsi z okolí, můžeš se na to přijít podívat. Zařízení jsem si koupil nové a vždy jsem ho používal. Prodávám ho, protože používám téměř výhradně větší formáty (6x9, 4x5 palců) a proto jsem si pořídil velkoformátový zvětšovací přístroj, s nímž mohu zpracovat i menší formáty. Jinak jsem byl s Dunco vždy velmi spokojen – pro mě se velmi blížil ideálu ideálního zvětšovacího přístroje od KB až po 6x6...
Lui
Bohužel pocházím z okolí Braunschweigu.
Ano, Dunco je opravdu skvělý přístroj, ale jak jsem už řekl, 250
ultra8
Ahoj! Prodávám zde zvětšovací přístroj Meopta Opemus6a včetně barevné hlavice a spousty příslušenství za 150,-.
Tento zvětšovací přístroj jsem si pořídil v roce 2003 jako nový a je prakticky v perfektním stavu. Mám dokonce i původní pevné balení.
S pozdravem!
Lui
Promiň, Jörgu, ale už jsem jeden dostal. Jen jsem zapomněl sem napsat zprávu :( :( :(
Pozdravy z Braunschweigu
Lui