Lui
Cześć,
szukam powiększalnika kolorowego z lampą halogenową (np. JOBO, Kaiser v6000, Dunco, Durst M605 lub większego). Z obiektywem 80 mm i, jeśli to możliwe, z podajnikiem klisz do formatu 6x6, w rozsądnej cenie.
Czy jest tu może ktoś, kto ma takie urządzenie na sprzedaż?
Pozdrawiam
Lui
Wolf_XL
...tak, to ja – kompletny zestaw...
Dunco 66 II, z modułem Multigrade, głowicą do mieszania kolorów, uniwersalnym szklanym stolikiem fotograficznym 6x6, stolikiem fotograficznym do małych formatów bez szkła, obiektywem Rodagon 4/80, obiektywem CE-Rokkor 2,8/50.
Cena 250.-
Lui
Cześć Wolf_XL,
Brzmi naprawdę dobrze. Muszę się jednak jeszcze zastanowić, bo właściwie nie chciałem wydawać więcej niż 150
Wolf_XL
...mieszkam w pobliżu Bad Kreuznach – jeśli jesteś z tej okolicy, możesz przyjechać i obejrzeć sprzęt. Urządzenie kupiłem nowe i zawsze sam z niego korzystałem. Sprzedaję go, ponieważ używam już prawie wyłącznie większych formatów (6x9, 4x5 cali) i dlatego kupiłem powiększalnik wielkoformatowy, który pozwala mi również obsługiwać mniejsze formaty. Poza tym zawsze byłem bardzo zadowolony z Dunco – dla mnie był on bardzo bliski ideału powiększalnika od KB do 6x6...
Lui
Niestety pochodzę z okolic Brunszwiku.
Tak, Dunco to naprawdę świetne urządzenie, ale jak już mówiłem, 250
ultra8
Cześć! Mam na sprzedaż powiększalnik Meopta Opemus6a wraz z głowicą ColorKopf i mnóstwem akcesoriów za 150,-.
Powiększalnik kupiłem nowy w 2003 roku i jest praktycznie w idealnym stanie. Mam nawet oryginalne, solidne opakowanie.
Pozdrawiam!
Lui
Przepraszam, Jörg, ale już go dostałem. Po prostu zapomniałem o tym napisać tutaj :( :( :(
Pozdrowienia z Brunszwiku
Lui