MirkoBoeddecker
Registrovaní uživatelé mohou přispívat do fóra Fotolabor.
Vítáme nové přátele. Kvůli velkému množství spammerů však musím všechny nové účty nejprve schválit.
V závislosti na tom, kolik mám jiné práce (nebo jestli náhodou nemám na cestách přístup k internetu), to může trvat i několik dní.
Je pochopitelné, že když už se člověk zaregistroval, chce začít psát hned. Proto jste se (pravděpodobně) vůbec registrovali.
Musím vás však bohužel požádat o trochu trpělivosti.
Zpravidla nový účet aktivuji nejpozději do 3 dnů. Do té doby se vám – i přes registraci – zobrazí chybová zpráva, že nemáte oprávnění k psaní.
Kdo si vymyslí „podivné“ uživatelské jméno a nemá rozpoznatelnou německou e-mailovou adresu, proklouzne sítí a já ho smažu. Při pokusu o přihlášení pak program hlásí „Neznámý uživatel“.
V takovém případě se prosím zaregistrujte znovu a uveďte uživatelské jméno nebo e-mailovou adresu, podle které poznám, že nejde o spammera.
Kdo má například e-mail paul.mueller@t-online.de, ten projde okamžitě. Pokud ale máte val32@googlemail.com, musíte se jmenovat třeba „RodinalRolf“ nebo „Handentwickler“ nebo nějak tak, abych poznal, že je to skutečné.
Doufám, že to pochopíte. Alternativou by byl fotopríspevek pod 200 reklamami na pilulky na potenci.
Aktuální poměr je asi 1:20. Jeden skutečný uživatel na 20 spamových registrací.
S pozdravem,
Mirko
EDIT 1.4.2013: V současné době je poměr 1:100. Spammovací roboti nás objevili!
Dělám, co můžu, ale podivná jména nepoznám a ta mi proklouznou!!