GeorgK
Ahoj.
Trochu mimo téma: Od koho jsou vlastně ty černobílé fotky ve vašem katalogu? Jsou to většinou poněkud nekonvenční, ale opravdu „osvěžující“ (hloupé slovo) a poutavé černobílé snímky – v naprostém kontrastu k výplodům slepých nadšenců do techniky v různých „komunitách“.
Je od toho/těch fotografa/fotografů k vidění i něco dalšího, třeba na flickr nebo tak?
Pozdravy
Georg
MirkoBoeddecker
Ahoj Georgi,
ty fotky jsou (kromě několika ukázek k Moerschovi) moje.
Bohužel už se mi skoro nedaří své fotky někde prezentovat.
Jsem rád, když se dostanou dál než do fáze „kontaktních kopií“.
Ty starší (tedy ty, které vypadly z katalogu) jsem nahrál sem do naší galerie jako ukázky.
To je bohužel vše.
Až bude v Bad Saarow nainstalována kompletní aplikační technika, určitě budu mít zase více času a chuť na tisk. Momentálně je to tady v laboratoři prostě příliš stísněné, protože jsme museli ukončit pronájem laboratoře.
S pozdravem,
Mirko
UlfSpuhl
Ahoj,
díky tomuto vláknu jsem se konečně dostal k tomu, abych si prohlédl katalog v PDF, který jsem si uložil už před delší dobou, a úplně mě to nadchlo. Je tam spousta zajímavých věcí, i když jsem si všiml jen pár černobílých fotek. Filozofie je každopádně skvělá, já jsem taky takový umělecký fotograf, který kromě digitální fotografie hledá výzvu v analogovém černobílém středním formátu. Rozhodně je zde téměř vše, po čem srdce milovníka analogové fotografie a laboratoře touží. Jelikož jsem vyrostl v Berlíně, je mi i lokalita dobře známá. Jsem přesvědčen, že v budoucnu bude analogová fotografie vedle digitální opět na vzestupu, protože tento řemeslně autentický proces, jakým je analogové fotografování a vyvolávání, není v této manuální formě digitálně možný...
zdravím fluuu