MirkoBoeddecker
V poslední době se ve fóru objevuje stále více spamu.
Nainstalovali jsme několik filtrů, které nahrazují určitá slova (zejména z anglicky mluvících zemí) znakem „*“.
Pokud chcete napsat „skutečný“ příspěvek a některá slova jsou nahrazena znakem „*“, upravte prosím příspěvek a nahraďte daná slova jinými.
S pozdravem,
Mirko
cfb_de
To je na prd. Já bych teď třeba šel točit *-/*-/filmy s orálním sexem.
Cenzurována byla slova „p o r n“ a „X X X“.
Jak je vidět, filtr funguje jen částečně. Kde se vlastně poděli ti chybějící zaměstnanci z vašeho nejnovějšího katalogu?
S pozdravem
Franz
Renate
Dobrý den,
Přibližně od té doby mi fórum nefunguje. Obvykle používám Debian-Linux. Žádný z prohlížečů mi nezobrazuje obsah fóra. Objevuje se buď prázdná stránka, nebo podivné chybové hlášky o nenalezeném serveru. Zkoušela jsem to na 2 počítačích s 3 instalacemi Debian-Linuxu. Ani vypnutý firewall nepomohl. Že toto fórum ještě existuje, jsem zjistila náhodou, když jsem jednou spustila Windows a surfovala na něm. Zbytek této domovské stránky funguje pod Linuxem bez problémů. Možná by se to dalo nějak vylepšit.
S pozdravem
Renate
PeterVolkmar
Ahoj Renate,
mám Ubuntu (Linux pro sračky) a tam ta stránka funguje ve Firefoxu i v Dillu.
Ale Mirko by mohl ten filtr taky vypnout, stejně to vypadá, že nic nefiltruje.....
Jsem jen ohromen tím, kolik lidí se dívá na tak zajímavé příspěvky jako B.Spears F***** a víc ani vědět nechci.....
S pozdravem Peter
heinrich
Ahoj Renate,
Suse – Linux 10.2 funguje také, prohlížeče Opera, Firefox a Konqueror nemají s fórem žádné potíže. Možná jde přece jen o lokální problém s tvou instalací Debianu?
S pozdravem
Heinrich
Renate
Dobrý den,
Zdá se, že jde o opravdu podivnou chybu. Mám stejný problém na dvou různých počítačích ve dvou různých sítích. Na obou však běží Debian 3.1. Příští týden má vyjít nový Debian 4.0. Možná se chyba s aktualizacemi vyřeší. Ubuntu je totiž také založeno na Debianu.
S pozdravem
Renate