MirkoBoeddecker
W ostatnim czasie na forum pojawiło się coraz więcej spamu.
Zainstalowaliśmy kilka filtrów, które zastępują określone słowa (głównie z obszaru anglojęzycznego) znakiem „*”.
Jeśli chcesz opublikować „prawdziwy” wpis, a niektóre terminy zostały zastąpione znakiem „*”, edytuj wpis i zamień te słowa na inne.
Pozdrawiam,
Mirko
cfb_de
To do bani. Ja bym teraz poszedł np. kręcić filmy z *-/*-/blowjobem.
Cenzurze podlegały słowa „p o r n” i „X X X”.
Jak widać, filtr działa tylko w ograniczonym zakresie. A gdzie właściwie podziali się brakujący pracownicy z waszego najnowszego katalogu?
Pozdrawiam
Franz
Renate
Witam,
Mniej więcej od tego czasu forum u mnie nie działa. Zwykle korzystam z systemu Debian-Linux. Żadna z przeglądarek nie wyświetla mi zawartości forum. Pojawia się albo pusta strona, albo dziwne komunikaty o błędach dotyczące nieznalezionych serwerów. Próbowałam na 2 komputerach z 3 instalacjami systemu Debian-Linux. Wyłączenie zapory sieciowej również nie przyniosło rezultatu. To, że to forum nadal istnieje, odkryłam przypadkowo, gdy uruchomiłam system Windows i przeglądałam internet. Reszta tej strony działa bez zarzutu w systemie Linux. Być może da się to jakoś poprawić.
Pozdrawiam
Renate
PeterVolkmar
Cześć Renate,
Mam Ubuntu (Weicheierlinux) i u mnie strona działa w przeglądarkach Firefox i Dillo.
Ale Mirko mógłby też wyłączyć ten filtr, bo i tak nic nie filtruje...
Zaskakuje mnie tylko to, ile osób zagląda do tak interesujących postów jak B.Spears F***** i nie chcę wiedzieć nic więcej.....
Pozdrawiam, Peter
heinrich
Cześć Renate,
Suse - Linux 10.2 też działa, przeglądarki Opera, Firefox i Konqueror nie mają żadnych problemów z forum. Może jednak chodzi o lokalny problem z Twoją instalacją Debiana?
Pozdrawiam
Heinrich
Renate
Witam,
Wygląda to na naprawdę dziwny błąd. Mam ten sam problem na dwóch różnych komputerach, w dwóch różnych sieciach. Na obu jednak działa system Debian 3.1. W przyszłym tygodniu ma pojawić się nowa wersja Debiana 4.0. Być może błąd zniknie wraz z aktualizacjami. Ubuntu przecież również opiera się na Debianie.
Pozdrawiam
Renate