PeterVolkmar
Dobrý den,
v novém katalogu (PDF) jsem model Eco 100 nenašel. Byl vyřazen z nabídky?
S pozdravem Peter
PeterVolkmar
Ahoj,
nechtěl jsem kvůli tomu kolínskému povyku nikoho popohánět, ale přece by po více než dvou týdnech měl alespoň někdo znát odpověď na mou otázku – bohužel lépe než někteří (více či méně) ochotní pracovníci na zákaznické lince.
S pozdravem, Peter
Schwedenstahl
Ahoj, ohledně modelu Eco 100 jsem se při své poslední návštěvě Berlína zeptal v obchodě. Jak to tak vypadá, momentálně ho nemají. Milý prodavač ale říkal, že není vyloučeno, že by se mohl znovu objevit.
No jo
S pozdravem
Marwan
PeterVolkmar
Ahoj,
děkuji za odpověď, jen jsem doufal v nějaké „oficiální prohlášení“ od Mirka.
Při telefonické objednávce mi už jednou slíbili, že zboží je skladem, ale nepřišlo; jindy mi zase řekli, že není, tak jsem si ho objednal ještě jinde a nakonec jsem ho měl dvakrát...
S pozdravem Peter
MirkoBoeddecker
Ahoj Petere,
promiň, ale čtu to až teď.
Po veletrhu jsme tu měli spoustu práce – přestavby, inventuru, zavádění nového softwaru atd.
Proto jsem fórum trochu zanedbával.
ECOS už prozatím nemáme v nabídce, protože výrobce nebyl schopen dodat vzorky před objednávkou, jak to udělal poprvé.
ECOS nebyl ani přes svou cenu zrovna trhák. Navíc se dá na prstech jedné ruky spočítat, že pro nás nebyl ani zdrojem zisku, protože na filmu za 85 centů netto se nedá vydělat víc než 10–15 centů (když kazeta, podložka, stříbro a želatina stojí už 56 centů za kus) a to bylo na manipulaci příliš málo.
Ještě jsme se s tímto filmem úplně nerozloučili, ale dočasně je prostě příliš komplikované ho sehnat při očekávané skromné návratnosti investic.
S pozdravem,
Mirko
PeterVolkmar
Ahoj Mirko,
žádný problém, já jsem trpělivý!
Podle popisu v katalogu (uvádí se u Holgy...) mě nenapadlo ten film vyzkoušet, nebyl totiž tak levný – mluvím např. o 50 listech 4x5 ADOX CHS 100 za 22 eur oproti 50 listům Eco za 16.
Nedávno jsem dostal 2 listy na vyzkoušení a první dojem byl opravdu dobrý. Trochu příliš tvrdý, měl jsem ho tedy vyvolat kratší dobu. Pro konečný verdikt mi chybí materiál. Při zvětšení na 40x50 je zrno sice vidět, když se přiblížíte, ale není to přehnané a navíc je hezké. Šedé tóny vypadají dobře, rád bych ten film ještě v klidu otestoval, myslím, že se dá dobře použít pro řadu věcí.
Zdravím Peter