cfb_de
...když informuješ shromážděnou komunitu o neohlášeném výpadku. Co se tam dělo?
S pozdravem,
Franz
PhilippReichmuth
Je to důležité? Stejně tam moc lidí nebylo.
Philipp
MirkoBoeddecker
Franzi,
kdybys se odhlásil, objevilo by se tam varování.
Členové mohli číst dál...
Důvod: Fórum se přestěhovalo.
Nová přímá adresa je: www.fotolaborforum.eu, www.fotolaborforum.de je nyní pouze přesměrování.
Hosté si nyní mohou vybrat jazyk ještě před registrací, fórum má vlastní IP adresu a téměř neomezenou výpočetní kapacitu a úložný prostor pro galerii.
Vyhledávání a zobrazování obrázků by se mělo zrychlit přibližně čtyřikrát.
S pozdravem,
Mirko
cfb_de
Mirko,
> Kdybys se odhlásil, objevilo by se tam varování.
Odhlásit se? Vážně? To šlo? To jsem nikdy neudělal. Naopak: přišlo mi to vlastně velmi praktické, protože stačilo smazat jen ten jeden cookie, aby se člověk okamžitě znovu přihlásil. Současné neustálé přihlašování však vnímám jako „annoying“, abych to vyjádřil zdvořile v angličtině.
Navíc tam něco nesedí. Ve firmě surfuji přes proxy a nemusím se pokaždé znovu přihlašovat. Doma bez proxy to musím dělat. Konfigurace počítače i prohlížeče jsou jinak identické.
> Členové mohli číst dál...
Ne, jsem členem a rozhodně jsem to nemohl. Ani doma, ani v práci.
> Nová přímá adresa je: www.fotolaborforum.eu. www.fotolaborforum.de je už jen
> přesměrování.
Aha, jo. To se mi líbí a to *je* důvod pro přechodné období!
Wowirjaschonmalhiersind: „Stěhování“ pronajaté laboratoře se mi líbí. Stejně jsem nechápal, co tě přivedlo k tak velké laboratoři bez jakékoli možnosti dohledu. A když tam teď ještě umístíte zařízení 13x18... Byl bych u vás alespoň jednou během svých pobytů v Berlíně večer, abych si vyzkoušel zařízení :-) Ludwigsfelde není tak daleko a já tam občas jezdím. Tak dvakrát do roka, možná později.
S pozdravem,
Franz
MirkoBoeddecker
Franz,
vymaž si všechny soubory cookie.
Funkce automatického přihlášení mi funguje bez problémů.
S pozdravem,
Mirko
cfb_de
Ahoj Mirko,
to není to pravé ořechové. To rozhodně nebylo ono.
S pozdravem,
Franz
MirkoBoeddecker
Ahoj Franti,
zatím nevíme, jestli se do nové pronajaté laboratoře vejde formát 13x18.
Vlastně není uzpůsobená pro stolní zařízení.
Zatím tam stojí 45mm s Aristem.
Samozřejmě by bylo lepší, kdybychom laboratoř v roce 2001 umístili přímo tady u nás, ale jelikož jsi tu už jednou byl, jistě jsi si všiml, že naše ulice se (bohužel) stala extrémně trendy.
Všechny zelené módní značky si tu zřídily stylové obchody, Adidas, Boss, Lacoste, Ripley, Diesel, Nike a další se nacházejí ve vzdálenosti méně než 50 metrů vzdušnou čarou.
K tomu přibývá asi 80 modelek a 50 kadeřníků :-(
Od roku 2001 je téměř nemožné pronajmout si prostory, které by stály méně než 50 EUR/m².
Proto bylo Mietlabor dosud o dvě ulice dál, protože rozdíl v nájemném by odpovídal třem nájmům.
Jelikož se však ani jedno, ani druhé s Mietlaborem nedalo zpeněžit, celé jsme to nyní extrémně zmenšili. Jedna místnost, kterou jsme náhodou získali spolu s dalšími prostory, se snad tak nějak uživí.
Jedná se o prostory, které jsem si na konci 90. let pronajal na dlouhodobý pronájem, ale poté je podnajal dobrým přátelům. Ti si nyní našli něco levnějšího a prostory uvolnili.
Právě se prodíráme zdí, abychom objekt připojili.
V tomhle horku to není příjemná práce...
S pozdravem,
Mirko
cfb_de
Ahoj Mirko,
> Ještě nevíme, jestli se vejde do nové pronajaté laboratoře 13x18.
To je pravda. Mezi takovými přehlednými modely Beseler a třídou 138 je značný rozdíl v potřebném objemu :-) A tolik lidí asi nebude v rozměru 13x18 bez vlastního zařízení.
> K tomu přibude asi 80 modelů a 50 kadeřníků :-(
To je přece skvělé: Vaši zákazníci teď mohou zabavit své doprovodné osoby a konečně v klidu nakupovat u Impexu. Rychlý odhad: 50 kadeřníků × 4 křesla plus čekárna dělá až 250 zákaznic za cca 120 minut. Závěr: Váš obchod bude pak příliš malý a ještě budete muset najmout personál...
Kromě toho pak vlastně chybí už jen 20 lžic na boty, ale na ty už bude ulice pomalu příliš krátká ;->
> Právě se prodíráme zdí, abychom připojili objekt.
> V tomhle horku to není příjemná práce....
To je pravda. Hodně štěstí!
S pozdravem,
Franz