John
Cześć,
Na stronie fotoimpex.us (JandC Photo) pojawiła się informacja, że firma zakupiła maszyny do powlekania filmów czarno-białych (Agfa?) i zamierza wprowadzić na rynek nowe filmy. To moim zdaniem dobra wiadomość, więc oczywiście interesuje mnie, czy filmy te będą dostępne również w Niemczech za pośrednictwem FOTOIMPEX.de. OK, wiem, że minie jeszcze trochę czasu, zanim filmy zostaną wyprodukowane, ale po prostu jestem ciekawy :)
John
MirkoBoeddecker
John,
cały projekt jest jeszcze w fazie planowania.
W tej chwili nie można jeszcze podać zbyt wielu konkretnych informacji na ten temat.
Oczywiście chcemy sprzedawać każdy produkt ADOX, który produkujemy lub (już) zlecamy produkcję, jak największej liczbie klientów.
Właśnie dlatego mamy oddziały w Stanach Zjednoczonych i w Anglii.
Istnieją wyjątki wynikające z przeszkód prawnych (np. w branży chemicznej), ale jeśli chodzi o filmy (z wyjątkiem rozmiarów specjalnych), każdy partner będzie oferował pełen asortyment.
Pozdrawiam,
Mirko
cfb_de
Cześć Mirko,
Więc długoterminowe użytkowanie Fotokemika Nova jest bezpieczne. Miło, że dzielisz się z nami takimi informacjami.
Jeśli chodzi o chemikalia, być może mógłbym wam pomóc w kwestii ekspertyz lub kontaktów.
Pozdrawiam serdecznie,
Franz
John
Cześć Mirko,
Chociaż jeszcze trochę to potrwa, to zawsze miło jest przeczytać dobre wiadomości.
Już nie mogę się doczekać zapowiedzianego filmu o IR.
John