SimonWeber
Ahoj,
ano, vím, že by se nemělo obracet přímo na Mirko/FOTOIMPEX, ale chtěl jsem jen poznamenat:
I když se mi obsah a design papírů ADOX moc líbí, u mě se vždycky velmi snadno roztrhnou. (Myslím, že jsem o tomhle problému už někde četl, ale ve vyhledávači jsem nic nenašel.)
Tak jen jako nápad: Kdyby například balení 24x30 nemělo rozměry 24,5x30,5, ale 28x34 cm, ušetřil bych spoustu lepicí pásky na rohy :)
Jinak na tom není nic špatného, papír je dostatečně chráněn černou fólií.
S pozdravem
Simon
cfb_de
Ahoj Simone,
jsi ochoten zaplatit i tu značnou přirážku, která z toho vyplývá?
To ani náhodou. Já to prostě přebalím do starých krabic. U modelu Vario Classic FB tenhle problém ale nemám: role zůstává v sáčku a ideálně se vejde do mého malého kufříku Bordcase :-)
S pozdravem,
Franz
Gast
No, „příplatek“: o kolik vlastně? To přece nemůže stát tolik, když se budou vyrábět další krabice – nemají se přece nahrazovat ty současné, ale až se budou příště vyrábět nové krabice... a ano, jedno nebo dvě eura navíc by mi vůbec nevadilo. Stejně všechno zdražuje :)
Wolfgg
Copak nemáte žádné prázdné krabice, které by se daly přeměnit na papírový trezor? Stačí vzadu přilepit lepicí pásku jako pant, nahoře na víku a dole na dně přilepit kus kartonu široký jako krabice, který vpředu přesahuje o 2 cm, a je to hotovo. Už žádné trápení s papírovými obaly.
S pozdravem Wolfgang
cfb_de
Přesně tak. Napsal jsem to už dříve, a to ne bezdůvodně.
S pozdravem,
Franz
Gast
wolfgg dal tip, který šel dost nad rámec tvého příspěvku...
meinjanur.