juergen
Ahoj členové fóra,
toto je můj první příspěvek na tomto fóru. Čtu ho však už od samého začátku. K tomuto prvnímu příspěvku mě vede jistá obava o společnost Forte. Jeden kamarád fotograf mi řekl, že Forte je možná už zase „na mizině“. Je na tom něco pravdy?
Myslel jsem si, že s klesajícím počtem konkurentů by pro Forte už měla být možná existence bez obav o přežití.
Sám pravidelně používám papíry Forte a jsem spokojený. I v budoucnu bych chtěl kupovat Polywarmton nebo odpovídající produkt Adox. Classicpan 200 v rozměru 8x10 je také v pořádku.
Kdo mě může uklidnit?
Díky
Jürgen
cfb_de
Ahoj Jürgen,
můžu tě v tomhle ohledu uklidnit jen částečně. Společnost Forte v současné době prochází transformací z podniku řízeného plánovaným hospodářstvím na specializovaného dodavatele.
Kdysi byli v platební neschopnosti, v souvislosti s tím výrazně snížili počet zaměstnanců, omezili výrobní kapacity a nyní by měli být o něco lépe přizpůsobeni trhu pro drobné podnikatele.
Peníze ve smyslu kapitálu však stále nejsou k dispozici. Proto musí být dodávky předfinancovány, objednávky se hromadí, dokud se Forte opět nepostaví na nohy a nebude moci zaplatit suroviny.
Nějak to ale asi půjde. Nejen proto, že náš hostitel se této hry účastní, ať chce nebo ne, a že jsou k dispozici nejdůležitější výjimky z environmentálního práva EU.
S pozdravem,
Franz
MirkoBoeddecker
Jürgen,
nic takového nemohu potvrdit.
Mohl bys nám případně upřesnit, co tam tvůj kamarád měl?
Zrovna v pátek jsme dostali nové potvrzení objednávky s termíny dodání na konec března a konec dubna a čerstvé zboží bylo doručeno také ve čtvrtek.
V Maďarsku ale ještě není úplně vše vyřešeno.
Děláme, co můžeme, a vy můžete také přispět tím, že budete nakupovat produkty značky Forte.
S pozdravem,
Mirko