huehnerhose
Cześć,
nie wiem, czy inni też mają takie problemy, ale obecnie napotykam dwie trudności związane z forum:
1. Ciągle wyświetla mi się komunikat „-1 nowa wiadomość”, mimo że wszystkie „foldery” są puste.
2. Podczas przesyłania zdjęcia musiałem trzykrotnie edytować ten wpis i za każdym razem ponownie przesyłać zdjęcie, zanim w końcu się wyświetliło. Wcześniej wyświetlało się tylko pole z nieprawidłową nazwą pliku. Usunięcie zdjęcia również nie było możliwe, rzekomo nie miałem wystarczających uprawnień.
Nie wiem, czy to tylko mój przypadek – te problemy to raczej „drobne niedociągnięcia” – chciałem tylko o nich wspomnieć, bo z własnego doświadczenia wiem, że czasem takie rzeczy mogą pociągać za sobą poważniejsze konsekwencje.
Pozdrawiam
Sebastian
MirkoBoeddecker
Chickenpants,
zazwyczaj ta ikona „1 nowa wiadomość” znika, gdy ponownie klikniesz na wiadomości w skrzynce odbiorczej. Wtedy zmienia się też ikona po lewej stronie. W szaro-szarym układzie jest jednak trochę trudno odróżnić ją od innych ikon.
Problem z przesyłaniem zdjęć wynikał z tego, że były one zbyt duże.
Problem z niemożnością usunięcia powinien już zostać rozwiązany. Zgłosiłem to i technik się tym zajął.
Muszę to jeszcze raz sprawdzić.
Pozdrawiam,
Mirko