Gast
Drogi towarzyszu Becker,
Komitet Centralny SLP (Komitet Centralny Socjalistycznych Fotografów Niemiec) składa Ci najserdeczniejsze gratulacje z okazji dzisiejszego jubileuszu.
Fotografowie tego kraju dziękują Ci za Twoje bezinteresowne zaangażowanie jako dyrektora zakładu VEB FOTOIMPEX, dzięki czemu w ostatnich latach, nawet w trudnych warunkach struktur kapitalistycznego monopolu, dążyłeś do celowej realizacji planu gospodarczego.
Wzorcowo zorganizowałeś wprowadzenie nowych produktów o wysokiej jakości, jednocześnie poprawiając warunki pracy i życia pracowników VEB FOTOIMPEX.
Z wielkim osobistym zaangażowaniem walczyłeś o pielęgnowanie i wspieranie prawdziwie przyjacielskich stosunków z socjalistycznymi państwami braterskimi oraz innymi narodami świata kochającymi fotografię.
W uznaniu Twoich zasług w zakresie ochrony i zabezpieczenia fotografii czarno-białej, z tej okazji przyznaje się Ci dziś Order Karola Marksa jako najwyższe odznaczenie państwowe.
Komitet Centralny
Socjalistycznych Fotografów Niemiec
Wandlitz, 3 stycznia 2005 r.
RomanJRohleder
Nie mogę w to uwierzyć, są ludzie, którzy czytają profile innych. <g>
Mirko, gratulacje.
Roman
cfb_de
Cześć Mirko,
Już połowa drogi do emerytury. Gratulacje!
Pozdrawiam serdecznie,
Franz
ChristianKolinski
Zgadzam się z tym,
Gratulacje!
Pozdrawiam
Christian
Gast
Serdeczne gratulacje również ode mnie z pustyni!!
Przy okazji – świetne forum i godna podziwu oferta materiałów SW. Życzę wam radości, szczęścia i zdrowia w nowym roku życia, nawet jeśli dla sprzedawców sprzętu analogowego są to trudne czasy. Myślę, że niektórzy fotografowie SW to doceniają i mają wielką nadzieję, że sukces ten będzie trwał jeszcze bardzo długo!!!
Pozdrawiam
Marwan
SimonWeber
Gratulacje również ode mnie, jako nowicjusza.
SamuliSchielke
Zgadzam się. Gratulacje!
Samuli
arothaus
Ja też życzę wszystkiego najlepszego!
Pozdrawiam,
Andreas R.
Gast
Drogi Mirko,
z ponurego Fürth przesyłam Ci najlepsze życzenia z okazji urodzin
Pozdrawiam
Heinrich
CarstenM
No cóż...
...ja również życzę ci, Mirko, wszystkiego najlepszego oraz wszystkiego, co jeszcze potrzebne, by być szczęśliwym i zdrowym.
Pozdrawiam
Carsten
Gast
Przyjaźń!
Macie tu wspaniałą wspólnotę bojową, towarzysze, tak trzymajcie!
Venceremos, zawsze naprzód, nigdy wstecz!
Sekretarz generalny Komitetu Centralnego SLP i przewodniczący Rady Państwa, wasz przyjaciel i towarzysz Erwin Honigmayr
Gast
Cytat z „Walder Überischd”
Dr Soddsjalismus widzi
Roman
Tak, oczywiście też ode mnie: „Wszystkiego najlepszego!”
Uff, udało się tuż przed północą...
Roman
uworischki
:) Podzielam opinię poprzednich mówców: ja również serdecznie gratuluję ;) Uwe Risch
MirkoBoeddecker
Wielkie dzięki wszystkim ;)
Pozdrawiam,
Mirko