Tento víkend jsem byl v Berlíně; protože bylo tak nádherné počasí, pořídil jsem jen tři snímky a fotoaparát jsem nechal v hotelu.
Člověk by si myslel, že v hotelu Park Inn na Alexanderplatzu si může fotoaparát v pokoji klidně nechat, ale zjevně to tak není.
Fotoaparát i Beli jsou pryč.
Byl bych rád za pomoc a kdo se chce podívat, může číst dál, ostatním se omlouvám za vyrušení.
Beli:
Gossen Lunasix 3S (to bolelo), v originálním pouzdře. Na Beli je záchytná šňůrka, která prochází očkem ve dně pouzdra a na jejím konci je karabina, jako na poutkách turistických batohů Deuter. Hliníkovou štítku na zadní straně jsem kdysi sundal kvůli opravě, staré lepidlo jsem seškrábal a štítka je teď připevněná sekundovým lepidlem.
Adaptér pro bateriový prostor je také součástí balení.
U knoflíku uprostřed otočného disku s stupnicí chybí lak, je holý a leskne se.
Fotoaparát:
Carl Zeiss Nettar, sice nebyl drahý, ale mám k němu citovou vazbu a je ve velmi dobrém stavu.
Je v staré brašně na fotoaparát od Zeissu, popruh je na jedné straně svázaný a chybí uzávěr na víku. Na popruhu je také navlečená malá kapsa, ve které je dálkoměr. Ve fotoaparátu byl vložený film Neopan 400.
Jelikož mi za 5 € ukradli i deodorant a vlněnou čepici, domnívám se, že se nejedná o zloděje s odbornými znalostmi (který však do pokoje vstoupil bez problémů). Pokud tedy někdo uvidí moje věci v Berlíně, ať mi prosím napíše.
Jednoho chudého studenta by to velmi potěšilo.