ChristinaJ Kde najdu dobu vyvolávání pro film Classic Pan 100 Eco v A49? Může mi někdo pomoci? Moc děkuji a s pozdravem Christina
cfb_de Ahoj Christino, správce webu www.classicpan.de ti jistě rád pomůže e-mailem a poskytne ti všechny potřebné informace. Pokud potřebuješ jinou e-mailovou adresu nebo poštovní adresu provozovatele webu: zadej výše uvedenou doménu na nic.de. Nebuď překvapená, kam tě to zavede :-) Zjevně tu zatím není nikdo, kdo by se chtěl podělit o své nejhlubší a nejtajnější konspirační teorie o zpracování. Já také ne. Vždy používám svěcenou vodu a Efke-50 z bývalého německého města. Fuj. Jsou uživatelé Efke/ADOX nyní pravicoví radikálové nebo dokonce „nepřátelé východních Němců“? Otázky, otázky. Rozhodují snad uživatelé Efke o složení příštího spolkového kabinetu? Otázky, otázky. Za státem dotovanou černobílou fotografii, bratři, ke světlu, ke slunci, Franz
Gast Franzi, jak tě napadla značka Efke? Tady se mluví o Classicpan 100, což je Mirkovův nejlevnější film – 10 kusů za asi 10 eur, zřejmě z Číny. Taky jsem to chtěl vyzkoušet, ale to, co se o něm píše v USA, mi zní jako vady emulze, a když potřebuju takové filmy, stačí mi moje zásoba Svemy. Roland
Gast Christino, můžeš použít údaje pro JandC 100 Pro. http://www.jandcphoto.com/index.asp?PageAc...ion=Custom&ID=2 – jde o stejný film. Dej prosím vědět, jaké budou tvé výsledky.