ChristinaJ Gdzie mogę znaleźć czasy wywoływania dla filmu Classic Pan 100 Eco w formacie A49? Czy ktoś może mi pomóc? Bardzo dziękuję i pozdrawiam Christina
cfb_de Cześć Christina, Właściciel strony www.classicpan.de z pewnością chętnie Ci pomoże, dzieląc się swoją wiedzą w wiadomości e-mail. Jeśli potrzebujesz innego adresu e-mailowego lub pocztowego właściciela strony: wpisz powyższą domenę w wyszukiwarce nic.de. Nie zdziw się, gdzie Cię to zaprowadzi :-) Najwyraźniej nie ma tu na razie nikogo, kto chciałby dzielić się swoimi najgłębszymi, najskrytszymi teoriami spiskowymi dotyczącymi obróbki zdjęć. Ja też nie. Zawsze używam wody święconej i Efke-50 z dawnego niemieckiego miasta. Fuj. Czy użytkownicy Efke/ADOX są teraz skrajną prawicą, a może nawet „wrogami z NRD”? Pytania, pytania. Czy to właśnie użytkownicy Efke decydują o składzie następnego rządu federalnego? Pytania, pytania. Za fotografię czarno-białą dotowaną przez państwo, bracia, ku światłu, ku słońcu, Franz
Gast Franz, skąd pomysł na Efke? Tutaj mowa o Classicpan 100 – to najtańszy film Mirko, 10 sztuk za około 10 euro, najwyraźniej z Chin. Też chciałem go przetestować, ale to, co czasami piszą w Stanach, brzmi dla mnie jak wady emulsji, a jeśli potrzebuję takich filmów, wystarczy mi mój zapas Svema. Roland
Gast Christina, możesz skorzystać z danych dotyczących modelu JandC 100 Pro. http://www.jandcphoto.com/index.asp?PageAc...ion=Custom&ID=2 – to ten sam film. Daj znać, jakie będą Twoje wyniki.