Gast
Dne 14. 7. 2005 jsem od vás obdržel e-mail s potvrzením objednávky. Stav: „Skladem: 22755 ADOLIGHT 3 X VČETNĚ 3 spirálových žárovek s potahem na softbox – 2 kusy“
Měl jsem se neprodleně ozvat, pokud údaje nesouhlasily.
Jelikož údaje byly správné, neozval jsem se.
Protože mi dnes (25. 7. 2005) přišla dodací lhůta příliš dlouhá (žárovky nutně potřebuji), zavolal jsem vám.
Informace, která mě překvapila: „Čekáme na vaše potvrzení. Jakmile najdu údaje o vaší kreditní kartě, zadám zásilku.“
Doufám, že jste údaje o mé kreditní kartě nevyhodili do koše a že se brzy mohu těšit na žárovky.
Peter
MirkoBoeddecker
Ahoj Petere,
rychle jsem se na to podívala.
Nevím, v jaké formě nám ta objednávka přišla, ale 14. 7. jsme nezaznamenali žádnou objednávku, nýbrž jsme vypracovali nabídku. Ta byla také přiložena jako příloha ve formátu PDF.
To holky dělají vždycky, když je něco nejasné – např. když se připočítává příplatek za poštovné, chybí nějaký článek nebo nebyla podána závazná objednávka atd.
Proto byla částka faktury uvedená v e-mailu také uvedena jako nula EUR.
Je dobře, že ses ozval – ve skutečnosti je to v e-mailu formulováno poněkud matoucím způsobem, pokud si neotevřeš přílohu ve formátu PDF. Určitě to tak vnímají i ostatní.
Okamžitě to přeprogramuji.
Vždy je obtížné vytvořit postup, při kterém nelze udělat chybu.
Mimochodem, balíček byl dnes odeslán.
S pozdravem,
Mirko
Gast
Ahoj Mirko!
Díky za odpověď.
Přílohu jsem si samozřejmě přečetl. Ale protože jsem tam našel číslo zákazníka a číslo faktury, nepřikládal jsem tomu, že částka faktury je 0, žádný význam (spíš jsem si myslel, že to souvisí se způsobem platby kreditní kartou).
Bylo by dobré, kdyby to bylo sděleno trochu jasněji, pak by i takoví prostí lidé jako já mohli hned reagovat.
Těším se na ty dlouho očekávané žárovky.
S pozdravem Peter
Gast
Ahoj!
Po mé kritice teď přijde i pochvala.
Žárovky dorazily (po vyjasnění nedorozumění) rychle a dobře zabalené.
Teď jsem s vámi velmi spokojený :-)))
S pozdravem Peter