Rolf-Werner
Nevím, jestli to sem patří, ale zrovna jsem se chystal objednat a najednou je polovina obchodu pryč. Celé značky, polovina sekcí... zbyl jen trup. Obnovení stránky nepomohlo...
€
Co se děje? Porucha?
€
(A smaž tenhle příspěvek nebo ho přesuň, pokud sem nepatří, Mirko)
€
Rolf
€
MirkoBoeddecker
U mě to vypadá v pohodě. Zkus vymazat mezipaměť.
Neutrino
Milý Mirko,
?
i u mě zmizela polovina obchodu. Zobrazují se hlavně jen produkty značky ADOX. Filmy od Kodaku, Fujifilmu atd., všechno pryč. Totéž platí pro chemikálie. To snad nemůže být záměr, že ne? Spekuluje se o tom už i na známém fóru o analogové fotografii.
Rolf-Werner
U mě je to stejné, skoro výhradně ADOX. Jsou to sice dobré články, ale přece jen trochu jednostranné :)
€
Dobře, vymažu mezipaměť. Hotovo. Nepomohlo to.
€
A co teď?
Neutrino
Pravděpodobně jde jen o chybu v softwaru. Myslím, že lidé z FOTOIMPEXu to nejpozději zítra opraví. Mirko si toho možná nevšiml, protože má stejně vždycky oči jen pro své krásné produkty ADOX. ;-)
fingerprinz
Totéž z pohledu ze Švýcarska: V obchodě už jsou k dostání jen filmy značek ADOX a Kodak.
truando
Ahoj, fingerprinz z onepicaday :)
€
Včera samé produkty ADOX, dnes už vůbec nic...
MirkoBoeddecker
Máte pravdu, MĚL jsem vymazat mezipaměť, ale já přece nedělám chyby, proto jsem to neudělal? :-)
€
Pracujeme na tom. Nemá to nic společného s ADOX vs. ne-ADOX, spíš jde o to, že k té chybě někdy dojde a položky v kategoriích jsou seřazeny abecedně...
MirkoBoeddecker
V anglickém obchodě je k dispozici záloha ze dne 5. května – tam si můžete znovu objednat vše, co bylo do té doby v nabídce. Na německém obchodě ještě pracujeme...
MirkoBoeddecker
Tak a teď je tu zase i německý obchod :-)
Neutrino
Skvělé, že už zase všechno funguje! :-)
Rolf-Werner
Jo, super! Hned to objednávám! :)
€
Rolf
€
Jejda, stihne to ještě dorazit do Letnic? No co, stejně jsem si na léto nakoupil pořádnou zásobu... ;)