Rolf-Werner
Nie wiem, czy to właściwe miejsce, ale właśnie chciałem złożyć zamówienie, a tu połowa sklepu zniknęła. Całe marki, połowa działów... pozostała tylko resztka. Odświeżenie strony nie pomogło...
€
Co się dzieje? Awaria?
€
(I usuń ten wątek albo go przenieś, jeśli nie pasuje tutaj, Mirko)
€
Rolf
€
MirkoBoeddecker
U mnie wszystko wygląda w porządku. Wyczyść pamięć podręczną.
Neutrino
Drogi Mirko,
?
U mnie też zniknęła połowa asortymentu. Wyświetlane są głównie produkty marki ADOX. Filmy Kodaka, Fujifilm itp. – wszystko zniknęło. To samo dotyczy chemikaliów. To chyba nie jest zamierzone, prawda? Spekuluje się na ten temat również na znanym forum poświęconym fotografii analogowej.
Rolf-Werner
U mnie jest tak samo, prawie wyłącznie ADOX. To co prawda dobre artykuły, ale jednak trochę jednostronne :)
€
Ok, wyczyść pamięć podręczną. Zrobione. Nie pomaga.
€
I co teraz?
Neutrino
To pewnie tylko błąd oprogramowania. Myślę, że ludzie z FOTOIMPEX naprawią to najpóźniej jutro. Mirko pewnie tego nie zauważył, bo i tak zawsze ma oczy tylko dla swoich pięknych produktów ADOX. ;-)
fingerprinz
To samo z perspektywy Szwajcarii: w sklepie pozostały już tylko filmy ADOX i Kodak.
truando
Cześć, fingerprinz z onepicaday :)
€
Wczoraj same produkty ADOX, a dziś już nic...
MirkoBoeddecker
Macie rację, powinienem był wyczyścić pamięć podręczną, ale ja przecież nie popełniam błędów, więc tego nie zrobiłem? :-)
€
Pracujemy nad tym. Nie ma to nic wspólnego z ADOX kontra nie-ADOX, a raczej z tym, że błąd pojawia się w pewnym momencie, a artykuły w kategoriach są posortowane alfabetycznie...
MirkoBoeddecker
W angielskim sklepie dostępna jest kopia zapasowa z 5 maja – można tam ponownie zamówić wszystko, co do tego czasu było dostępne online. Nad wersją niemiecką wciąż pracujemy...
MirkoBoeddecker
No i oto niemiecki sklep znów działa :-)
Neutrino
Cieszę się, że wszystko znów działa! :-)
Rolf-Werner
Tak, super! Zaraz składam zamówienie! :)
€
Rolf
€
Ups, czy to jeszcze zdąży przed Zielonymi Świątkami? No cóż, nieważne, i tak miałem spory zapas na lato... ;)