MirkoBoeddecker
...a pošta se pohnula.
Můžeme tedy zachovat ceny za dopravu (i do zahraničí) a přesto opět zasílat prostřednictvím pošty.
Od nynějška, na základě četných žádostí zákazníků, budou všechny balíčky opět doručovány žlutými auty.
Jediná nevýhoda: platba na dobírku je dražší, protože pošťák u dveří vybírá navíc 2 EUR jako poplatek za inkaso.
Raději tedy objednávejte s platbou předem.
S pozdravem,
Mirko
MehmetCati
:)
.....no, pokud mi vůbec něco dorazí.
Je mi úplně jedno, jestli to bude žluté nebo hnědé (UPS nebo pošta).
Moje poslední objednávka už trvá fakt dlouho..........
S netrpělivým pozdravem
Mehmet
MirkoBoeddecker
Mehmet,
tvůj balíček jsme zabalili 1. 7. 2005.
Je mi líto, že ještě nedorazil.
Důvod je zřejmý: stále leží ve výstupu zboží – pošta samozřejmě nejdřív „zapomněla“ si ho u nás vyzvednout a včera se objevil běžný kurýr, ale když uviděl tu hromadu balíků, dal se na útěk a řekl, že to musí přijet vyzvednout nákladní auto...
Aha, jooo, ale tak to bylo už v roce 2004...
Teď je ale všechno vyřešeno – nejpozději dnes to odejde.
Jsou to „počáteční potíže“.
S pozdravem,
Mirko
cfb_de
No, procesy ve velkých firmách jsou někdy opravdu záhadné :)
S pozdravem,
Franz
MehmetCati
Ahoj Mirko!
Moc děkuji za tvou odpověď.
Musela jsem se prostě trochu dožadovat, protože jsem u vás objednala už minulé pondělí (pak se cítím lépe a neberu to už tak vážně). Vždycky totiž netrpělivě čekám na objednávky.
Už jsem vám napsala několik e-mailů a trochu vás popoháněla.
Je prostě blbý, když se najednou něco pokazí (nejdřív bylo všechno skladem, pak už ne, pak vaše banka provedla platbu až po 4 dnech atd. atd.).
Ale jako útěchu jste mi darovali dva filmy.... :rolleyes:
Jinak
VŠECHNO DOBRÉ
Mehmet
MirkoBoeddecker
Mehmet,
bohužel se musím omluvit i za bod 2.
Jak je tu na naší stránce tučně napsáno, Telekom nám odpojil internet, protože jsme chtěli přejít k roztomilé Allice (Hansanet), která se na plakátech tak mile usmívá a navíc je rychlejší a lepší (máte ji vlastně i na západě?).
V odpojování byla Telekom dobrá, ale v opětovném připojení pro Allice to vázne.
Pravděpodobně se Robert z T-Online zamiloval do té holčičky a ona ho odkopla kvůli jeho divnému účesu nebo tak něco :rolleyes:
Zkrátka a dobře: od středy do pátku nebyl internet, protože v pátek jsme vzali věci do vlastních rukou, jako kdysi, a provrtali zeď k sousedovi a od té doby nám fotografové z Luxu (www.lux-berlin.de) laskavě sponzorují datový tok.
Robert z T-Online si pořád brblaje něco švindluje se svým vedením, proto máme momentálně i jiné faxové číslo (030 28599083) a je obsazeno ještě později.
A tak jsme mohli až v pátek zaúčtovat to, co možná dorazilo už v úterý.
To se už nebude opakovat – slibujeme. Pro případ budoucích telekomunikačních katastrof máme teď čtyři 12mm díry v tlustých rüdersdorfských prefabrikovaných betonových deskách a jeden osamocený nouzový kabel.
Mirko
@Franz,
jo jo, velké firmy a jejich výstřednosti. Když k tomu ještě přibude monopol, máme to v háji.
ThomasHoppe
Ahoj Mirko,
a až se to s tou poštou vyřeší, můžeš si upravit své soukromé zprávy. Tenhle případ už asi trvá déle než Mehmetova objednávka. Nebo odpovídáš jen na příspěvky ve fóru?
MirkoBoeddecker
Hmmm....co je to vlastně soukromá zpráva?
Samozřejmě zde na fóru neodpovídám na „individuální dotazy“ týkající se jakýchkoli objednávek.
Na to nemám vůbec čas. Na to jsou tu holky na info@FOTOIMPEX.de.
Ty dvě věci, které jsem zde zmínil, jsou zajímavé pro všechny, protože všechny bankovní transakce od středy do pátku uvízly kvůli té záležitosti s Telekomem a všechny balíčky, které pošta od pátku do dneška nevyzvedla :rolleyes:
S pozdravem,
Mirko
MehmetCati
Ahoj Mirko!
Odpouštím ti to ;)
Ten stres s Telekomem znám i jako soukromý uživatel. Je to hotová noční můra.
To „nejlepší“ je, že tam mají opravdu „virtuální“ pracovníky.
V případě problémů si dopisuješ s lidmi, kteří ve skutečném životě vůbec neexistují.
Prostě si vymýšlejí nějaké smyšlené jména. Pak musíš měsíce korespondovat s novými virtuálními osobami, pokaždé znovu popisovat situaci atd., až se s pomocí zaměstnance telekomunikační prodejny a právníka dozvíš, že ti lidé vůbec neexistují a že teď dostaneš své peníze zpět atd. atd. atd. atd.
Ale to sem teď nepatří.....
(Mimochodem, jiný případ: u mě trvalo zprovoznění normálního ISDN připojení po stěhování 3 měsíce. Pak mi ti pitomci naúčtovali Business ISDN a následně nevěděli, jak se to mohlo stát).
Takže, cítím s tebou.
Na domovskou stránku jsem se už věky nedíval.
Buď se podívám do vašeho katalogu, nebo jdu rovnou sem na fórum...
A neboj se, i tak bych zůstal věrným zákazníkem :) .
Jinak
VESELE DÁL
Mehmet
P.S.:
Allice vůbec neznám.
Bydlím někde mezi Mnichovem a Augsburgem.
Tady (na venkově) je člověk rád, když nemusí sám bubnovat a soused 30 km dál má možná telefon :rolleyes: o Allice jsme tu ještě nikdy neslyšeli (pokud se tak nejmenuje ta milá hostinská v „Geierhofu“...).
Gast
Hamburk má Allice, a to je dobře ;-)
Upřímnou soustrast všem, kteří ještě musí „žít online“.
S pozdravem
Martin