ChristinaJ Dobrý den, mohu to někde sehnat? Už delší dobu mám doma jedno balení, ale nějak se mi ztratil příbalový leták. (Mám dojem, že tam nějaký byl!) Moc děkuji a s pozdravem Christina
MirkoBoeddecker Už nemáš ten bílý obal, ale jen tu černou lahvičku? Návod byl vytištěný přímo na obalu. http://www.adoxfilm.de/html/lux_liquide.html S pozdravem, Mirko
ChristinaJ Děkuji moc. Myslel jsem, že tam byla ještě příbalová informace. Teď ale mám problém, protože láhev stojí už asi 2 týdny při pokojové teplotě... Předtím byla ve sklepě při teplotě asi 10–15 °C... Je emulze teď zkažená? Může zplesnivět nebo co se stane, když se skladuje v takovém teple? Moc děkuji a s pozdravem Christina
uworischki Dva týdny při pokojové teplotě by láhvi asi neublížily, ale já bych ji nakonec stejně dal do ledničky. Zatím jsem neměl žádné špatné zkušenosti s emulzí, která byla 1–2 týdny skladována při pokojové teplotě. Uwe
PeterVolkmar Ahoj, tady je odkaz na pěkné použití tohoto (nebo podobného) motivu: Michael von der Lohe. V originále mají rozměry asi 40 x 60 cm? S pozdravem Peter