ChristinaJ Cześć, czy mogę to gdzieś dostać? Od dłuższego czasu mam w domu opakowanie, ale jakoś zgubiłam ulotkę dołączoną do opakowania. (Wydaje mi się, że pamiętam, że tam była!) Bardzo dziękuję i pozdrawiam Christina
MirkoBoeddecker Nie masz już białego opakowania, a tylko czarną butelkę? Instrukcja była wydrukowana na opakowaniu. http://www.adoxfilm.de/html/lux_liquide.html Pozdrawiam, Mirko
ChristinaJ Bardzo dziękuję. Myślałem, że w zestawie była jeszcze ulotka. Teraz mam jednak problem, ponieważ butelka stoi od około 2 tygodni w temperaturze pokojowej... Wcześniej była w piwnicy w temperaturze około 10–15°C... Czy emulsja się zepsuła? Czy może spleśniać lub co się stanie, jeśli będzie przechowywana w tak wysokiej temperaturze? Bardzo dziękuję i pozdrawiam Christina
uworischki Dwa tygodnie w temperaturze pokojowej raczej nie powinny zaszkodzić butelce, ale w końcu i tak włożyłbym ją do lodówki. Jak dotąd nie miałem żadnych złych doświadczeń z emulsją przechowywaną przez 1–2 tygodnie w temperaturze pokojowej. Uwe
PeterVolkmar Cześć, oto link do fajnego projektu z wykorzystaniem tego (lub podobnego) materiału: Michael von der Lohe . Czy w oryginale mają wymiary około 40 x 60 cm? Pozdrawiam, Peter