Gast Drogie forum, Czy ktoś z Was zna w Berlinie specjalistyczne laboratorium fotograficzne (wywoływanie odbitek do maks. 30 cm), które oferuje dobre doradztwo? Cena nie ma większego znaczenia. Pozdrawiam i dziękuję, canned
Gast Spróbuj zajrzeć do Jacobs & Schulz przy Köllnischer Str. w Kreuzbergu. Jak dotąd mam z tym miejscem same dobre doświadczenia. http://www.js-berlin.de/ Pozdrawiam
Gast Jacobs & Schulz brzmi całkiem nieźle. Dzięki za wskazówkę. W Berlinie miałem dotychczas do czynienia tylko z PPS na Alexanderplatz. Problemy wynikają z pewnością częściowo z mojego braku doświadczenia w komunikacji, ale kolorowe zdjęcia z ostatnich kilku miesięcy (różne występy) wydają mi się nieco zbyt ciemne i (być może właśnie dlatego) mają pewien odcień. Z PPS w Dreźnie mam bardzo dobre doświadczenia przy podobnych występach. W Jacobs & Schulz w cenie jest pasek próbny; w PPS to pewnie moja wina, że nie zapytałem, ale nigdzie o tym nie ma wzmianki. No cóż, każdy ma swoje miejsce, w końcu tak czy inaczej powstaje grono stałych klientów... Pozdrawiam, Canned