K ceně: bohužel příliš málo – pro tebe dobře, pro mě špatně (právě se snažím prodat Op. 6, protože jsem přešel na Magnifax, ale ani za 100 eur o něj nikdo nemá zájem...).
K možnosti upgrade: ano, pasuje jak barevná, tak kontrastní výměnná hlava!
Roman
Ahoj Romane,
zatím jsem nic nevydražil. Jen to sleduju na eBayi a čekám, jak vysoko se cena vyšplhá. Možná bych se mohl rozhodnout koupit ten tvůj, jen bych potřeboval vědět, co všechno je součástí balení a v jakém je stavu. Ten Opemus, co je na eBayi, stojí na půdě a prodávající o něm zřejmě nemá ani ponětí. Raději bych koupil zařízení od někoho, o kom vím, že je v pořádku.
Potřeboval bych také přesný název.
s pozdravem
orxmorx
Ahoj!
Jedná se o model 6a (tedy s filtrací, kovovou plošinou) s kondenzátorovou hlavou, v dobrém stavu (jen základní deska je trochu zašpiněná); přidal bych k tomu ještě pár skleněných masek na plošinu (pro KB a MF), stejně jako druhou, starší kovovou plošinu z Opemus 5, která ale pasuje i do Op. 6. Myslel jsem na cenu 100 eur – a vím, že na eBayi se často prodávají za méně než polovinu, ale upřímně řečeno, raději si ho nechám sám, než abych ho prodal za pakatel.
Kromě toho bych k tomu měl ještě barevnou směšovací hlavu Color-3, avšak ne s originálním transformátorem, ale s transformátorem od FEM, kterou bych prodal za, řekněme, 50 eur.
A teď přijde háček: jsem ve Vídni v Rakousku, takže poštovné do Německa by asi vyšlo dost draho (jen hrubě odhaduji určitě 35 až 40 eur, ta věc je totiž těžká a nedá se zrovna kompaktně zabalit). Takže to pro tebe asi nebude moc zajímavé?
Roman
PS: Mám k prodeji i zbrusu nový knoflík pro jemné zaostřování – koupil jsem ho tady od Mirka krátce předtím, než se mi dostal do rukou Magnifax – přidal bych k tomu 10 eur…