Gast
Mám dvě otázky
1. Před nějakou dobou jsem na vašem webu viděl fotoaparáty Shen Hao, nebo to bylo na webu JandC?
Teď už tam nejsou, co se stalo?
2. Máte v nabídce desky pro objektivy k zvětšovacím přístrojům Opemus. Liší se deska s zapuštěným závitem 39 mm pro Opemus 5 od desky pro Opemus 6?
Děkuji předem
Sören
MirkoBoeddecker
Vážený Sore,
na veletrhu Photokina jsme o tom s Shen Hao diskutovali celé hodiny.
Odmítají zavést jakoukoli strukturu cen pro prodejce nebo množstevní slevy a sdělili nám, že je zásadou společnosti prodávat komukoli za stejnou cenu, bez ohledu na to, zda se jedná o distributora, prodejce nebo konečného zákazníka.
Budou vám prodávat přímo z Číny za stejnou cenu, za jakou prodávají prodejcům, jako jsme my.
Jelikož většina lidí nechápe náklady spojené s dovozem (poplatky za papírování, poplatky za celní prohlášení, dovozní daň, daň z prodeje, náklady na dopravu atd.), bude cenový rozdíl mezi cenou, kterou ti můžeme nabídnout, a cenou uvedenou v Číně činit přibližně 100 %.
To povzbudí všechny zákazníky, aby nakupovali přímo.
Nakonec tak zůstaneme s veškerými marketingovými náklady, prací a opravami, zatímco obrat ztratíme kvůli přímému prodeji z Číny. Zejména němečtí zákazníci rádi postupují takto a vždy hledají nejlepší cenu – bez ohledu na to, jaké jsou služby.
Za těchto nepříjemných okolností jsme bohužel museli upustit od myšlenky prodávat fotoaparáty Shen Hao vůbec. :ph34r:
------------------
Opemus: Samozřejmě, že je v tom rozdíl. Jinak by se deska objektivu jmenovala „deska objektivu pro Opemus 2–6“ :ph34r:
Deska objektivu pro model 6 je větší a do modelu 5 se nevejde.
S pozdravem,
Mirko
Gast
Díky za odpověď, Mirko. A omlouvám se, že jsem neodpověděl dřív.
Dostal jsem nějaké příslušenství k zvětšovači a našel jsem zapuštěnou desku objektivu, která by se na můj zvětšovač hodila :)
Má 39mm závit, takže se hodí i na můj El-Nikor :D
Bohužel se tam nevejdou oba najednou :(
Na druhou stranu tam byl 50mm Schneider Kreuznach, který se tam vejde ;)
Takže problém vyřešen.
S pozdravem Søren