Gast
Ahoj,
existuje tenký fotografický papír?
Trend se přece jasně ubírá směrem k silnějšímu papíru.
V katalogu jsem nic nenašel.
Díky, Jakob
Gast
Ahoj,
ano, existuje i tenký papír. Fomaspeed Variant je nejtenčí PE papír, jaký znám. O barytovém papíru nemám ponětí, ale pravděpodobně se dá orientovat podle hmotnosti (lehký = tenčí).
Ciao, Micha
Gast
Ahoj Jakobe,
je tu ještě Fomaspeed 412, na podkladu o gramáži 70 g. Jako papír na dokumenty pro „přímou vazbu do knih“, jinak je to stejná varianta.
S pozdravem
Martin
Gast
Oprava:
promiň, model 412 není k dispozici v různých provedeních, ale pouze v normální verzi, a všiml jsem si, že zmizel z nového katalogu, ale ne z webových stránek.
Proto zopakuji Mirkovu standardní odpověď na takové situace:
„Zavolej a trochu si postěžuj.“
S pozdravem
Martin
MirkoBoeddecker
Ano, vše máme skladem.
Tenký barytový papír můžeme sehnat, ale již ne ve všech gradacích a povrchových úpravách.
V obchodě máme také „dětský papír“ pro mateřské školy a školy.
Jedná se o formát 7 x 10 cm, normální gradace, s lesklým povrchem a v papírové nebo kartonové tloušťce.
Cena za balení po 100 listech: 3,00 / 3,48 EUR
Mirko
Gast
Díky za odpovědi.
Takže ten Fomaspeed 412 na 70g podkladu máte skladem?
Jsou někde k nalezení ceny?
A co kromě formátu dělá ten „papír do školky“ tak levným?
Jakob
MirkoBoeddecker
Fomaspeed 412: asi o 20 % dražší než běžný Fomaspeed.
Dětský papír: jedná se o zbytky z řezání. Tedy o zboží, které se vyrábí z odřezků z větších formátů.
Z hlediska kvality to ale nic neznamená. Fotopapír Jumbo přece není kráva :rolleyes:
gerrikruppi
Ahoj,
Kde si tedy můžu objednat tenký fotografický papír? Mohl bys mi pomoct? Potřebuju adresu pro objednávku, prosím na: (e-mail smazán z důvodu rizika spamu)