MirkoBoeddecker Witajcie, użytkownicy forum, ponieważ liczba postów i odpowiedzi na każdy post stale rośnie, zwiększyłem liczbę wyświetlanych postów na stronie. Oczywiście żadne stare posty nie zostały usunięte, prawda? Jeśli komuś sprawia to teraz problemy (dłuższe czasy ładowania itp.), proszę o informację! Siedzimy tu przecież z naszym szybkim łączem stałym na chmurze bajtów :) Mirko 10-5-2005
Gast >> Oczywiście nie usunięto żadnych starych postów, prawda? Mam nadzieję, że tak właśnie jest. Ale w każdym razie wątki zostały pocięte i rozdrobnione nie do poznania, żeby nie powiedzieć – okaleczone, a co gorsza, WYRWANE Z KONTEKSTU, a wiesz przecież, jak bardzo to jest złe. Ferdinand
Gast U mnie wprawdzie wszystko jest nadal w odpowiedniej kolejności (nic nie jest pocięte ani nic takiego), ale wcześniej podobało mi się bardziej – wtedy przy długich wątkach nie trzeba było przewijać wszystkiego, tylko można było od razu przejść do kolejnej strony... Roman
MirkoBoeddecker Cześć Roman, możesz zresztą przejść bezpośrednio do ostatniego wpisu, korzystając z linku w przeglądzie po prawej stronie, nad nazwiskiem autora. Mirko
MirkoBoeddecker Zmniejszyłem to do 10. W przeciwnym razie jest to naprawdę trochę zagmatwane... Mirko