Gast
Ahoj!
Pro můj Opemus 5 bohužel zřejmě neexistují vložky bez skla. Uvažuji tedy o něčem, co bych si vyrobil sám. Má s tím někdo zkušenosti nebo nějakou radu?
A jak to vlastně vypadá s rovinností při formátu 6x6 bez skla?
Měl bych vyměnit sklo pouze dole za vložkovou masku, nebo si myslíte, že lze bez obav zvětšovat zcela bez skleněných desek? Hlavní je, aby byl problém s prachem vyřešen (nebo alespoň zmírněn).
Bernd
Gast
Ahoj Bernde,
myslím, že bezskleněné vložky 6x6 pro Opemus 5 ještě máme.
Volal jsi nám a dozvěděl ses něco jiného??
Umístění plánu: Stejně jako u všech ostatních bezskleněných středoformátových stolů.
Nahoře sklo, dole bez skla – to by byl můj tip, pokud se ti podaří zvládnout Newtonovy kruhy.
S pozdravem
Mirko
FOTOIMPEX
Gast
Ahoj Mirko,
>Myslím, že máme ještě bezskleněné vložky 6x6 pro Opemus 5.
>Volal jsi nám a dozvěděl ses něco jiného??
Přesně tak to bylo. V katalogu jsou u Opemus 5 skutečně uvedeny jen vložky pro malý formát, na webu se však dají najít i díly pro střední formát. Taky mě to překvapilo....
Bernd
Gast
Máme ještě 2300 kusů KB, ale už jen asi 40 kusů MF.
Tyto produkty byly z katalogu vyřazeny s určitým „předstihem“, abychom nemuseli zklamat zahraniční zákazníky, kteří již zaplatili předem a my jim pak nebudeme moci zboží dodat.
Kdo tedy ještě chce MF, měl by si je objednat co nejdříve.
Cena je stejná jako u KB.
Mirko
FOTOIMPEX
cfb_de
... A kromě toho se do pátky vejde i maska pro šestku. Za to jsem byl Mirkovi velmi vděčný, protože tak můžu s maskou pro pětku hrát MF a KB pro šestku.
A to bez jakéhokoli mezitímního bastlení. Stačí jen oprášit ;-)
S pozdravem,
Franz