kessler
Ahoj kolegové z laboratoře,
hledám DOBRÝ barytový umývač, protože už asi 6 měsíců mám poměrně špatné zkušenosti s tímto umývadlem Paterson s „vibračním košem“, které nefunguje spolehlivě ani v nejmenším. Po necelých 100 vypraných fotkách se koš už rozpadá, nemluvě o tom, že se houpací mechanismus dal do chodu až po nějakém laborování (zmenšení spodního přívodního otvoru), aniž by mi to zrovna zaplavilo celou chatu, protože odtok je příliš malý pro potřebné množství vody! přitom ale selhává i fyzikální princip mechanismu: čerstvá voda totiž přitéká jen nahoře a nahoře také odtéká a v nádobě nedochází ke konvekci. navíc to škrábe při nepřetržitém kývání – ta věc pořád relativně bezdůvodně přestává kývat. Stačí si na chvilku odskočit na kávu a mlýnek zase visí! :) To musí být ta proslulá „britská kvalita“, na kterou jsem už párkrát narazil.
Zdá se, že u FOTOIMPEXu zatím nebyly žádné stížnosti od jiných uživatelů, jak mi bylo sděleno po telefonu. Opravdu jsem ulovil jediný „pondělní kus“?
Znáte někdo vícedílnou myčku, která SKUTEČNĚ funguje a nestojí tolik, že bych musel prodat svého prvorozeného? Realistická cena by pro mě byla asi 500–600 eur, ale jsem vděčný za každý tip.
S pozdravem z nejzazšího jihozápadu
Martin Kessler