Urnes
Ahoj Mirko,
nějak jsem nenašel to vlákno, kde jsi mi poradil, abych u svého Magnifaxu 3 prostě otočil přítlačné pružiny. Chtěl jsem ti jen ještě jednou poděkovat, fungovalo to skvěle. Hlava teď běží zase pořádně pevně a už se tak ne„potácí“ sem a tam. Představoval jsem si vnitřní konstrukci toho zařízení mnohem složitější.
S pozdravem Sven.
cfb_de
Ahoj Svene,
to je na těch českých přístrojích právě to skvělé: žádné zbytečné komplikace, ale jednoduchá a snadno opravitelná technika. V nouzi se dá opravit i pomocí pilníku a kousku oceli.
U svého Opemusu jsem tu samou „opravu“ provedl už před nějakou dobou a při té příležitosti jsem ho také přestavěl na provoz pro leváky. Další výhoda těchto přístrojů: prakticky všechny knoflíky fungují i na levé straně. Zkus to někdy u Durstu :-)
S pozdravem,
Franz
Urnes
Ahoj Franti,
máš pravdu, jen mě odradila představa, že bych musel něco šroubovat. Víš, ta představa, že se na tebe sesypou tisíce dílů, které pak už nedáš dohromady. Pro KB jinak používám staré Leitz Focomaty s mechanickým autofokusem, kde je všechno na očích. Vždycky mě potěší, když může být mechanika i takhle jednoduchá. :-)))
S pozdravem Sven.