Gast
Ahoj všichni,
podzim je už skoro tady, tak mě napadlo, že by se na fóru hodil trochu méně letní design.
Pokud se vám nelíbí, vrátíme se k původnímu.
S pozdravem
Mirko
cfb_de
Ale trochu více černé barvy k té firmě sedí a ten digitálně vytvořený modrý tón vypadá docela dobře.
S pozdravem,
Franz
Gast
Ten odstín je vlastně docela hezký. Co takhle přidat ještě pár témat, aby se v tom člověk lépe vyznal? Například: otázky týkající se filmových emulzí; otázky ohledně zvětšovacích přístrojů...
možná by se v tom pak dalo lépe orientovat.
S pozdravem, Micha
MirkoBoeddecker
Myslíš přesunout ta témata?
Pak by si autoři příspěvků zase stěžovali, že do toho zasahujeme tím nejhorším možným způsobem...
Mirko
micha
Ne, jen to trochu přehledněji uspořádat. Zatím je počet příspěvků ještě v pohodě, ale jak to bude vypadat za rok? Pak tam bude 100 témat o efke 25 a 57 o barytu a… Jaký to vlastně byl nápad…
Neodepisujte mě hned
Micha
MirkoBoeddecker
Micha,
o žádném „vynucování“ nemůže být řeč.
Jen jsem to pořád nepochopil.
Když něco změním, hned se říká, že tím ovlivňuji situaci.
Tvůj námitka je ale oprávněná.
Starší témata by se vlastně dala sloučit.
Popřemýšlím o tom...
Mirko
Gast
Ahoj Mirko,
myslím, že Micha má na mysli vlastně to samé, co už tě napadlo. Nějakou znalostní databázi nebo sekci s často kladenými dotazy, kde by se dalo něco vyhledat, když člověk potřebuje rychle něco najít a nechce procházet všechny staré vlákna. Jinak mi to vlastně vyhovuje tak, jak to je, protože se sem obvykle téměř každý den podívám, jestli nebylo zveřejněno něco zajímavého, a dokud není návštěvnost tak vysoká, dá se to, na rozdíl od jiných fór, dobře zvládnout.
S pozdravem Sven.