Gast
Cześć wszystkim,
Jesień już prawie nadeszła, więc pomyślałem, że nieco mniej letni wygląd forum będzie teraz na miejscu.
Jeśli wam się nie podoba, przywrócimy poprzedni wygląd.
Pozdrawiam
Mirko
cfb_de
Ale tak, odrobina więcej SW pasuje do firmy, a ten niebieski odcień uzyskany cyfrowo wygląda całkiem nieźle.
Pozdrawiam serdecznie,
Franz
Gast
Ten odcień jest właściwie całkiem ładny. A może by tak dodać jeszcze kilka tematów, żeby łatwiej było się w tym wszystkim odnaleźć? Na przykład: pytania dotyczące emulsji filmowych; pytania dotyczące powiększalników...
Może wtedy łatwiej będzie się w tym wszystkim zorientować.
Pozdrawiam, Micha
MirkoBoeddecker
Masz na myśli przenoszenie wątków?
Wtedy autorzy postów znowu będą narzekać, że wywieramy na nich wpływ w najgorszy możliwy sposób...
Mirko
micha
Nie, chodzi tylko o to, żeby to trochę uporządkować. Na razie liczba postów jeszcze nie przeszkadza, ale jak to będzie wyglądało za rok? Będzie wtedy 100 wątków na temat Efke 25 i 57 na temat barytu i… To tylko taka myśl…
Nie wyrzucajcie mnie od razu
Micha
MirkoBoeddecker
micha,
Nie ma mowy o żadnym „maltretowaniu”.
Po prostu nadal tego nie rozumiem.
Jeśli coś zmieniam, to przecież od razu oznacza to, że wywieram wpływ.
Ale twoja uwaga jest słuszna.
Starsze wątki można by właściwie połączyć.
Zastanowię się nad tym...
mirko
Gast
Cześć Mirko,
Myślę, że Micha ma na myśli to samo, co ty. Bazę wiedzy albo sekcję FAQ, gdzie można coś sprawdzić, gdy potrzebuje się szybkiej odpowiedzi i nie chce się przeglądać wszystkich starych wątków. Poza tym uważam, że wszystko jest w porządku tak, jak jest, bo zazwyczaj zaglądam tu prawie codziennie, żeby sprawdzić, czy pojawiło się coś ciekawego, a dopóki ruch nie jest zbyt duży, można nadążyć, w przeciwieństwie do innych forów.
Pozdrawiam, Sven.