Ahoj Dietere,
velmi důkladně jsme prozkoumali webovou stránku, na kterou jsi odkazoval, a alespoň online tam nebyly žádné filmové úlomky nabízeny.
Jelikož se tento příspěvek stal bezpředmětným, protože úlomky můžeme opět dodávat, dovolili jsme si jej smazat a nahradit odpovědí, která je pro zákazníka užitečnější.
Koneckonců tam bylo uvedeno, že tyto věci u nás již nemáme, což byla jaksi nesprávná informace, ať už měla svůj původ kdekoli.
Mělo by být srozumitelné, že o takové informace nemáme zájem.
K „moderování“ došlo TÝDNY po tvém zveřejnění.
V době, kdy se situace změnila a informace byly již zastaralé.
Adresát tedy měl dostatek času si tvůj tip přečíst.
Mezitím jsem ale zjistil, že se příspěvek nemusí nutně mazat, ale lze ho také přesunout a upravit.
Příště v takovém případě prostě přesuneme zastaralou informaci dolů.
Kromě toho jsem neřekl pod „pseudonymem“, že jsou štěpky opět k dispozici, ale podepsal jsem se zcela normálně jako Mirko.
Každý, kdo se zvlášť nepřihlásí, je „host“.
Toto fórum není bez moderace.
Tvůj příspěvek je už skoro urážlivý. „Nejstarší forma“ – tak poslouchej. To už se dá těžko ještě zhoršit.
Kdo kdy řekl, že všechny produkty předem testujeme? O čem to tady vlastně mluvíš?
Naše fórum má poskytovat otázky a odpovědi týkající se vývoje a zpracování laboratorních produktů.
Toto fórum není reklamní platformou pro jiné firmy.
Na fórum se přece dostaneš pouze přes naši webovou stránku.
Tady přece nediskutují ne-zákazníci.
V tomto ohledu jsme nikdy netvrdili, že je toto fórum nezávislé.
Přečti si přece první příspěvek!
Má se týkat především našich produktů, aby naši zákazníci mohli klást otázky nejen nám po telefonu, ale všem zájemcům.
To byla základní myšlenka.
Snažíme se odpovídat, když to neudělá nikdo jiný nebo když si myslíme, že náš názor je lepší.
Pokud někdo chce fórum pro produkty jiných firem, ať to přece navrhne.
Možná to pak uděláme.
Doufám tedy, že jsou nyní všechny nejasnosti vyjasněny a všechna nedorozumění vyřešena ;-)
Pozdravy
Mirko
:huh: :)