Cześć Dieter,
Dokładnie przejrzeliśmy podaną przez Ciebie stronę internetową i nie znaleźliśmy tam żadnych fragmentów filmów, przynajmniej w wersji online.
Ponieważ wpis stał się nieaktualny, ponieważ znów możemy dostarczać te fragmenty, pozwoliliśmy sobie usunąć ten post i zamieścić odpowiedź bardziej przydatną dla klienta.
W końcu napisano tam, że nie mamy już tych rzeczy, co było w pewnym sensie błędną informacją, niezależnie od tego, skąd się wzięła.
Powinno być zrozumiałe, że nie jesteśmy zainteresowani takimi informacjami.
„Moderacja” nastąpiła TYGODNIE po Twojej publikacji.
W momencie, gdy sytuacja uległa zmianie, a informacje stały się po prostu nieaktualne.
Dlatego adresat miał wystarczająco dużo czasu, aby przeczytać Twoją wskazówkę.
W międzyczasie zauważyłem jednak, że nie trzeba koniecznie usuwać postów, ale można je również przenosić i edytować.
Następnym razem w takim przypadku po prostu przeniesiemy nieaktualną informację w dół.
Poza tym nie napisałem pod „pseudonimem”, że rozdzielacze są znowu dostępne, ale podpisałem się normalnie jako Mirko.
Każdy, kto się nie loguje, jest „gościem”.
To forum nie jest wolne od moderacji.
Twój post jest już prawie obraźliwy. „Najstarsza forma” – no proszę. To nie prowadzi do niczego dobrego.
Kto kiedykolwiek powiedział, że testujemy wszystkie produkty przed wprowadzeniem na rynek? O czym tu w ogóle mówisz?
Nasze forum ma służyć pytaniom i odpowiedziom dotyczącym rozwoju i przetwarzania produktów laboratoryjnych.
To forum nie jest platformą reklamową dla innych firm.
Na forum można wejść tylko przez naszą stronę internetową.
Nie dyskutują tu przecież osoby, które nie są naszymi klientami.
W związku z tym nigdy nie twierdziliśmy, że to forum jest niezależne.
Przeczytaj post numer jeden!
Ma ono dotyczyć przede wszystkim naszych produktów, aby nasi klienci mogli zadawać pytania nie tylko nam przez telefon, ale wszystkim zainteresowanym.
Taka była podstawowa idea.
Staramy się odpowiadać, gdy nikt inny tego nie robi lub gdy uważamy, że nasza opinia jest lepsza.
Jeśli ktoś chce mieć forum poświęcone produktom innych firm, niech to zaproponuje.
Może wtedy to zrobimy.
Mam więc nadzieję, że wszystkie niejasności zostały wyjaśnione, a wszelkie nieporozumienia wyjaśnione ;-)
Pozdrawiam
Mirko
:huh: :)