Ahoj!
Mezitím jsem si pořídil 3 kusy, na eBayi to vyšlo podstatně levněji a navíc s fotoaparátem. Navíc se dají sehnat i u Kahl Film. No co. Mám 3 kusy a to by prozatím mělo stačit.
I tak díky.
S pozdravem
Rene
Ahoj Rene?
No, po krátkém zamyšlení by nemělo být překvapením, že je to na eBayi levnější. Samozřejmě tam počítáš s srážkou za to, že je to použité, rizikové a „bez záruky“. To je na tom to hezké, že si každý může sám rozhodnout, jestli nakoupí u pana B., u pana Kahla nebo na eBayi. Nemělo by se kolem toho dělat takové povyk.
Co přesně vytýkáš FOTOIMPEXU, že mají zase ty štěpky nebo že došlo ke smazání příspěvku? (Rétorická otázka, na kterou není třeba odpovídat.) No jo, smazání příspěvku bylo trochu... no, nešikovné. Za to si ale ten hostitel už dostal, co si zasloužil. Myslím, že bys to měl nechat být.
Sám jsem se rozhodoval, zda mám odpovědět, protože si myslím, že takové neodborné, poněkud žvanivé příspěvky, jako je ten můj, vedou k únavným „diskusím o slušnosti“, které velmi snižují užitek fóra. Rád bych tedy požádal pana Boeddeckera a samozřejmě i ostatní přispěvatele zde o klid. Také by mi nevadilo, kdybych na to nedostal žádnou odpověď.
Na závěr bych ještě rád vyjádřil svou radost z toho, že v tomto fóru zatím bylo zveřejněno jen málo, ale zas zasvěcených příspěvků. Vysoká popularita fóra je totiž dvojsečná: vyžaduje to hodně času na čtení a hledání těch pár perel mezi příspěvky a přitahuje to žvanily, jak je bohužel vidět na fóru konkurence:
Byla položena otázka týkající se chemie. Odpověď zní: „Bohužel nejsem chemik a nemohu ti odpovědět.“ Proč autor neprokáže laskavost sobě i čtenářům a prostě mlčí (teoretická otázka)?
Pro dnešek to stačí.
Mějte se hezky, Gerd