MirkoBoeddecker
Fórum jsem přesunul, protože náš starý poskytovatel již neplnil své smluvní závazky a placená „Lifetime Edition“ už dva roky stagnovala bez bezpečnostních aktualizací... :(
Nyní jsme přešli na open source, a tím pádem máme opět lepší vyhlídky do budoucna.
Je tu ale ještě jeden háček (snad jediný): jelikož staré fórum běželo od roku 2003, databáze ještě nebyla kódována v UTF-8.
Při migraci bylo možné si vybrat jen mezi ďáblem a Belzebubem. Buď všechny příspěvky přišly o své přehlásky, nebo o názvy témat.
Ano, vím, že to je nelogické ;-) Prostě mi věřte. Rozhodl jsem se opravit příspěvky (= více textu) a pokud má někdo chuť upravit názvy témat, ať se nyní přihlásí, nebo navždy mlčí ;-)
[s]Novou registraci jsem zatím deaktivoval, abych mohl řádně implementovat funkci proti spamu.[/s]
S pozdravem,
Mirko
Florek
Ahoj Mirko,
děkuji za čas a energii, které do fóra vkládáš. Velmi si toho vážím!
Je plánována nebo již k dispozici mobilní verze pro smartphony? Ve srovnání se starým fórem je to na malém displeji mnohem nepřehlednější. Psaní příspěvků v editoru je také poněkud náročné.
[s]Momentálně vše běží bez šifrování, plánujete to také?[/s] Ups, moje chyba.
Ještě jednou děkuji a srdečně zdravím
Florian
MirkoBoeddecker
Níže jsem ručně přidal výběr šablony. Nějak se tam ztratil.
Tam si můžeš přepnout na responzivní zobrazení. Ta druhá šablona je ale plná chyb a reklam. Prozatím by to mělo pro mobilní zobrazení stačit.
Na HTTPS se pracuje.
S pozdravem,
Mirko